čtvrtek 17. srpna 2017

teologie imigrace

Imigrační teologie

V Itálii na rozdíl od jiných EU zemí vstupují do boje proti antinárodní a destruktivní politice EU ve velkém procentu i mladí. V jiných zemích většina mládeže zatím pořád mává mávátky „vítáme vás“. Možná má italská mládež kvalitnější kulturu ducha než jinde. Alessandro Catto je ročník 1991, laureát historie moderní doby, zakladatel networku „La via Culturale“ a jedním z úvodníkářů Il Giornale.
   V době nekontrolovatelné globalizace, kdy migrační fenomén je často zbraní cenové války anebo přímo výdělečným nástrojem, politická levice mlčí anebo což je ještě horší, neúnavně odůvodňuje imigraci.
   K čemu slouží imigrační teologie? Podle této nesnesitelné demagogie nelze imigraci kritizovat. K čemu slouží multikulturní transformace než k povinné rozplizlé plochosti. K čemu jinému to slouží než ke škodě národů. Stále na straně mocných a politické účelnosti, jak si doba žádá. Transvestité do humanismu nebo též lenosti. 
    Politická levice, která nechápe, že imigrace je velké sociální drama, fenomen, který nemůže žádný problém vyřešit, ale vytvořit další, je politickou klikou, která pohrdá emancipací a suverenitou národů a jejich právem na existenci. Levicová klika jásá nad globálním melting pointem, kde vítězí vždy ten nejsilnější.
    Dnešní migrační krize je zrozená z pokrytectví liberální teologie, na podhoubí ideální bídy. Filozofie chápající člověka jako vykořeněného nomáda, nějakého laissez-faire, který je součástí politické levice západního světa, která už nedokáže vymyslet nic jiného.
   Imperativní plkání levice má být evropskou nevyhnutností, nekritizovatelné bláboly, jež připouští jenom smetení všech politických, ekonomických a sociálních bariér, které dělí humanitu od absence všech pravidel, od neužitečnosti politiky a od nerozlišitelné prázdnoty. Nastolení toho, co si žádá ekonomie bez hranic.
    Jediná levice hodná toho jména je taková, která chápe význam a hodnotu hranic, sebeurčení národů, jejich právo žít na svém území. Na rozdíl od kasty, která sní o zploštělém světě, o spekulacích a vykořenění. Není to levice a není to politika. Je to úpadek vydávající se za pokrok.

Žádné komentáře: