pátek 15. prosince 2017

rakousko národ konzervativni

Rakousko optimisticky aneb vítězství národně-konzervativní politiky

Dr. Marcus Franz je specialistou v onkologii a ve vnitřní medicíně a je poslancem rakouského parlamentu, ve Philosophia-perennis píše o konci jedné, ne příliš šťastné epochy v Rakousku (snad i předzvěst něčeho podobného pro ČR). Politické trendy ve společnosti mají dlouhou setrvačnost. Přežívají desetiletí, ale najednou přijde konec. Zažíváme to, z hnutí osmašedesátníků a jimi ovlivněných levicových partají vyprchala podstata a národně-konzervativní ideje vypluly na povrch. Po padesáti letech levice skončila. Všechno, co nyní od nich ještě přichází, jsou už jen zbytečnosti a obtěžující banality.

Levicové finále

    Typickým symptomem jejich propadu v Rakousku, bylo politicky motivované rozhodnutí nejvyššího soudu o manželství pro všechny, bez juristické podstaty a společenské potřeby. Výrok soudu znamenal poslední zasmraděni ke svému konci jdoucí a levicovou ideologií posedlé doby. Agonální symptomy ještě najdeme v levičáctvím zatížených médiích, kde se komentátoři denně předhánějí v dýchavičných varováních před pravicovou vládou.
    Zastavme se u decursus morbi - jaký má choroba marxismus průběh u svých epigonů? Překvapujícím způsobem levičáci dobře přežili pád východního bloku, i když v roce 1989 Fukuyama psal o konci historie. Po pádu berlínské zdi se všichni domnívali, že kapitalismus zvítězil. V letech následných kapitalistických krizí, způsobených excesívním zadlužováním a finančním kapitalismem, chytili levičáci opět dech. Po počátečních úspěších, končí i tato cesta opět ve slepé uličce.

Trend k pravici

    Levice nikdy nepřiznala svůj ideový propad. Nyní jim zbývá hypermoralismus, genderismus, feminismus a zrovnoprávnění kohokoliv za každou cenu. Pro případ nejvyšší nouze mají v zásuvce otřepaná hesla o nacistickém nebezpečí. Nejen ve východoevropských zemích, ale naštěstí nyní i  v Rakousku, zvítězila národně-konzervativní politika. Obrat nastal. V Rakousku mají strany pravého středu velkou většinu. A ostatní, tj. socialisté a zelení – přehlasováni, téměř vypadli z parlamentu.

Masová imigrace

    Akcelerátorem hluboké krize levicové ideologie byla a je migrační krize, kterou spustili v roce 2015 v Německu, Rakousku a jinde, a která strhla levici masku. Hlavním viníkem katastrofy byla „konzervativní“ kancléřka. Občané pochopili, že bez národních hodnot, bez skutečné konzervativně-občanské politiky a bez klasické hodnotové orientace, stát (a občan) nemůže existovat.  
   Levicové fantazie jako sjednocená Evropa bez hranic, nekritická tolerance k jiným kulturám a sjednocený evropský sociální systém budou odhozeny tam, kam patří, do říše nesmyslných levicových snů a kýčových televizních historií.
Žádná masová imigrace
   Nesčetné množství naší kultuře nepřátelských imigrantů, vesměs ilegálů, kteří proměňují v negativním smyslu kulturní, ekonomický a sociálně-státní charakter Rakouska a přímo ohrožují jeho národní podstatu, nakonec probudilo rakouského občana. Rakousko se nestane žádnou masové imigraci otevřenou zemí – a už úplně ne orientu a Africe.
    Rakousko se opět stane silným národem, pevnou částí Evropy, ale schopné chránit své hranice. Ilegální imigraci stlačíme na nulu a kdo k nám přijde, určíme my samotní. Náš národ se bezpochyby bude politicky víc orientovat na své východní sousedy. Levicoví komentátoři okamžitě lamentují nad příští ne liberální demokracií a varují před politikou Viktora Orbána. Ovšem tato varování jsou důkazem toho, že Rakousko je na dobré cestě, do národně-konzervativní  budoucnosti, kdy občan je svobodným individuem v silném národě. 
     
  
    
  
   
     
    


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

" Rakousko se opět stane silným národem, pevnou částí Evropy, ale schopné chránit své hranice. Ilegální imigraci stlačíme na nulu"

Rakusko UŽ JE muslimskou zemou. Tamojší muslimovia sa namnožia a získajú majoritu za pár desaťročí.