pátek 18. srpna 2017

barcelona teror

Válka civilizací

Zavražděné  dítě na barcelonské Ramble uniklo pozornosti evropskounijní politickokorektní luze.  Starostka Barcelony Ada Colau z Podemos, která přivedla do města již tisíce muslimů a vydělila municipální domy k tomuto účelu. Po atentátu: „Jsme otevřené a solidární (k imigrantům) město, jsme město míru.“
    Levičácká partaj CUP, která se členem vládní koalice v Katalánii: „Teror na Ramble je důsledkem logiky kapitalismu. Odmítáme jakékoliv rasistické interpretace.“ Kolik mrtvých Španěle ještě snesou, než vykopnou tyto pomatence.
   Západní kultura se domnívá, že nejvyšší autoritou pro udržení společenského míru je zákon a justice. Dávno to není pravda. Pokud ještě zákon Merkelová a evropskounijní politruci nestihli proměnit v paskvil, tak ho ignorují a navíc mají silného spojence v zideologizované justicí, která místo toho, aby chránila spravedlnost, chrání své peněženky.
    Kde jsou viníci? Zamýšlí se nad tím Javier Portella ve španělském el Manifiesto. Viníky nejsou moros (muslimové), ani Driss Oubakir (zatčen) ani ostatní vrazi a jejich stoupenci. Jsou to nepřátelé. A pokud ti nepřítel vyhlásí válku, termín viník není adekvátní. Moralizování a dojemné bláboly taktéž. A ještě méně jsou to trapné svíčičky a medvídci a další obvyklé hlouposti, které na místa plná krve od rána kladou. V Barceloně nešlo o teroristický atentát, ale o válečný akt. Provedl ho nepřítel, který nás chce definitivně zničit. Zabránit mu, aby to provedl, eliminovat ho před tím, než to udělá, je naší elementární povinností.
   Předseda katalánské vlády Puigmont má jiné priority, nad 12 mrtvými a stovkou raněných prohlásil: „Katalánie je otevřenou imigrační zemí, nikdo nám to nevezme.“
   Nepřítele přijmeme s otevřenou náručí. Žádný soud nad perverzní multukulti společností, po níž dnes už mohou toužit jenom blázni. V Katalánii preferují muslimské imigranty, latinskoameričtí mají nebezpečnou nakažlivou chorobu – mluví španělsky.
   A oběti těchto válečných aktů mají podle španělských a EU mocipánů: „odsoudit akt povoleno – svíčky klást povoleno – nic nedělat proti vraždění přikázáno  – žádná islamofobie – ještě silnější multikulti bratrství.“
   Španělské vládní autority nezapomněly na prvním místě vydat direktivu pro média, aby se nepublikovaly a nešířily otřesnější záběry.
   

Žádné komentáře: