středa 4. listopadu 2015

svedsko kolaps

a.gatestoneinstitute.org/6697/sweden-collapse

  Švédsko před kolapsem

      Sociáldemokratismus, který uchopil tuto zemi do svých pařátů, ji hodlá pustit až v márnici. Švédští místodržitelé organizovali politické uspořádání a poválečný život v Bosně a Hercegovině s katastrofickým závěrem pro tuto zemi i pro Evropu, podobně v případě Kosova. Hlavní švédskou politickou tématikou je utrpení arabských poslanců  v Knesetu a Arabů na Chrámové hoře, když musí pozorovat Židy u Zdi nářků, kterou se švédskou pomocí Unesco už brzo prohlásí za věčně arabskou. Švédsko je země, kde antisemitismus se stal téměř státní ideologií. A je před kolapsem, jak o tom píše  Ingrid Carlqvist na stránkách Gatestone Institut. Její analýza prošla významnými světovými tištěnými médií, určitě stojí za zmínku,  je podpořena kvantitativními fakty.  
   Žurnalistka píše, že pokud nezeslábne současný imigrační přítok do Švédska, budou Švédové během deseti let menšinou ve vlastní zemi. Důsledkem švédské  imigrační politiky bude ekonomický kolaps, ten přichází obvykle dost rychle. V minulých týdnech bylo nádraží v Malmö zaplaveno imigranty a spoustou nápomocných  zelených dobrovolníků, ta druhá skupina už pomalu zmizela. Stát se postará o tu první skupinu. Poslední desetiletí se Švédsko považovalo za zemi s nejvyšším blahobytem. To končí. Stát se přiblížil úplnému hospodářskému kolapsu. Řada obcí signalizuje, že už nejsou schopny zajistit  normální fungování obce. Nezodpovědné postoje státního aparátu vyvolávají ve Švédech nepříjemné chvění.
    9.října prohlásil ministerský předseda Stefan Löfven, že Švédsko je ve stavu krize. Na otázku, aby osvětlil co tím myslí, nebyl schopen vyprodukovat jedinou koherentní ideu. Tři ministři mu asistovali na tiskové konferenci, aby národu sdělili, že stojí před největším humanitárním vypětím ve své historii. Věty ministerského předsedy stojí za překlad: "Ano, jsme v polovině toho všeho, vyjadřuji velký dík lidem dělajícím tento velký job, kvůli tomu humanitárnímu úsilí, jak říká ministr justice. Zachraňujeme životy lidí před bombami, zabíjením, útlakem, jejich životy jsou narušeny. Je to velké úsilí, lidé hledají úkryt, je to velké vypětí. Přichází jich čím dál tím víc a potřebujeme jim zajistit střechu nad hlavou.  Tak je to, další bude též potřeba".  Tak hovoří švédský ministerský předseda a Bože ochraňuj nás před podobnými vůdci.
   Dánský historik a sociální komentátor Lars Hedegaard: "Velké poučení z historie? Co vůbec nepředpokládáte, že se opět stane - stane se. Důsledkem dlouhodobé švédské a vůbec západní imigrační politiky bude ekonomický kolaps".   Do současnosti se Švédům neustále vtloukalo do hlavy, že žijí v bohaté zemi, která nemá s imigrací žádný problém. Nyní se mění oficiální rétorika.  V 2010  ministerský předseda Fredrik Reinfeldt  vytvořil koalici s proimigrační stranou zelených (Miljöpartiet) a jako vrchol evropskounijní perverze, aby potrestal, jak se sám vyjádřil, voliče, kteří volili anti-imigrační Švédskou demokratickou stranu a umožnili její vstup do parlamentu, otevřel masívně imigrační bránu. V 2014 přišlo do Švédska 80000 žadatelů, loni dostalo rezidenční status 110000 lidí, počet těch, kteří přišli ilegálně není znám. Letos vládní aparát hovoří o 180000 lidí. Z nich zhruba polovina dostane azyl a pak si každý z nich přivede 2-3 rodinné příslušníky, počty narůstají.
    Švédská média, i v politickokorektní demagogii znamenají vrchol antisemitismu a proimigrační rétoriky, prezentují příchozí jako lidi ze Sýrie, ve skutečnosti je jich jen polovina, ostatní z Afghánistánu, Iráku atd.
   Obec Trelleborg, 43000 obyvatel, jižní Švédsko, běžně dorazí denně z Německa
100 nikým nedoprovázených  dětí a tisíc  dospělých. Ministr migrace Morgan Johansson je v telefonickém spojení se starostou města, ale nedokáže mu poradit.
    Vůbec hrůza panuje v Malmö, po všech stránkách, vězení přebudovali na ubytovnu pro příchozí. Zločin se odmlčel (soudci dál berou plat?). Žurnalistka uvádí příklady dalších měst v podobné situaci. Starostovi Årjängu Danieli Schützerovi na dotaz o ubytování pro tolik imigrantů výše jmenovaný ministr migrace odvětil: "Berte vše, pomůžeme vám". Starosta odpověděl ministrovi lapidárně na svém Facebooku : " Morgan Johansson is totally f---ing stupid".
   Žurnalistka píše, že velká část švédské populace sleduje tento horor  s hrůzou v očích a kolaps už očekává. Ale část populace stále věří, že taťka stát dělá všechno dobře. Peter Santesson z Dagens Opinion Institut píše, že Švédové mají tradičně velkou důvěru v sociální pořádek a ve většině jsou přesvědčeni, že tam nahoře je někdo chytřejší, líp informován, s velkou zodpovědností a zajistí všemu hladký průběh. Peter Santesson píše, že pokud Švédi z toho pocitu vystřízliví, bude to mít hrozný dopad na společnost. Naštěstí česká populace ví již od Jana Weisse, že dům o tisíci patrech řídí často i mrzák.
   Johan Westerholm, k vládě kritický sociální demokrat: "Oblast Malmö je mimo kontrolu státu, velká část státních úředníků ze strachu o pracovní místo nejsou ochotni popsat situaci a adekvátně jednat. To platí i pro bezpečnostní složky státu. Jsou paralyzováni mlčením, jen to jim zabezpečí job.
  Polická struktura připravuje občany na nejhorší, na stránkách vládní agentury se objevila informace o pěti základních potřebách: voda, potrava, teplo, spánek, bezpečnost a rady, jak déle vydržet. 
   Žurnalistka nechává bez odpovědi jednu klíčovou otázku: proč vládní kamarila stále pokračuje v bezbřehé a sebeničící politice nekontrolované imigrace a proč to nezastaví. Kde je důvod?

Žádné komentáře: