neděle 27. března 2016

papez a nohy

aaaaripostelaique.com/et-maintenant-le-pape-lave-les-pieds-des-clandestins-musulmans

Papež a nohy

    Pusto, prázdno a lidi nevidět v kostelích  a skřípění zubů v pekle kam se dostane francouzský (a jiný) vyšší klérus za pololži a zradu místo modlitby a politikaření místo Kristovy zvěsti.
 Sophie Durand na serveru Ripostelaique. Kardinál Vingt-Trois blokuje ve Francii konverzi muslimů ke křesťanství z neznámých důvodů. Předseda biskupské konference biskup Pontier říká, že nesmíme podléhat radikalizaci (jako kdyby to byli katolíci, kteří se radikalizují). Mluvčí této sešlosti biskup  Ribadeau-Dumas omílá fráze, že francouzská Národní fronta není konformní s Evangeliem (roky co je neotevřel).  
  Odmítnutí imigrace je prý hříchem.  Máme přijmout násilníky a vrahy s úsměvem a nastavit jim krk, aby nás mohli pohodlně zardousit a znásilnit naše ženy. Dát jim naše pracovní místa (jak už to dělají některé podniky), naše domy a státní pokladnu.
   Páter Cédrin Burgun z katolického institutu v Paříži: Evropa ztratí svoji duši. Proč? Není dost otevřená imigrantům. Nebo biskup Dubost, odpovědný za dialog islámsko-křesťanský (islámsko-kreténský). Řeknete si, že něco takového není možné, když vám oznámí, že organizuje pouť islámsko-křesťanskou v Longpont. Pro ty biskupské ignoranty je Marie společná islámu i křesťanství. Matka Kristova, která má místo u kříže, symbolu, který je pro islám víc než nenáviděný. Podle islámu Kristus přijde na konci času, aby spálil kříže a prohlásil se muslimem. Sura 4,verš 89: „Zabij je, kdekoliv na ně narazíš (křesťany)“. Biskup se s nimi asociuje. Mělo by to otevřít oči katolickým pastýřům. Ale raději je mají zavřené.
   Připomíná to katolíky, kteří o prázdninách jedou na italský jih pomáhat imigraci, očekávají čísi vděčnost. Je pravdou, že tito naivní katolíci, neštítící se ani zrady, mají dobré vzory. Papeže Františka samotného. Všichni víme, že se prezentoval v Lampeduze, náruč otevřenou a oznámil světu, že se mu tam vejdou všichni imigranti bez výjimky (na účet nás všech). Včera umyl nohy dvanácti imigrantům. Jaký to má na muslimy dopad? Určitě se mu chechtají pod vousy ve všech  Molenbeecích ve Francii a Belgii. Pro ně je to výraz slabosti, dhimi, poddání. Dobrovolné ponížení. A co je horší, opravdová výzva pro další miliony, nechť přijdou a zmocní se území. Všichni katolíci s papežem v čele  se už poddali.
   Papež by měl zůstat mimo politiku. Vznést apel pouze v případě, že jde o akutní hrozbu. Papež jedná proti životním zájmům křesťanů. Jde proti křesťanům v Orientě, nyní i proti evropským. Proti zájmu všech národů, které jsou atakovány islámem, ať už mají nebo nemají jakékoliv náboženství. Čte si vůbec papež někdy v Evangeliu? Kristus se nechal uvěznit, ale nikdy se nepoddal. Vyhnal handlíře z Chrámu bičem. Útočil proti farizejům, kteří materiální zátěž kladli na bedra ostatních. Kristus neváhal proti nim použít všech slov včetně plemeno zmijí. Očekáváme, že papež vezme bič a postaví se proti invazi jako Kristus v Chrámu, namísto toho, aby jim umýval nohy (papež zcela znesvětil smysl toho novozákonního rituálu). 
   Očekáváme, že jim papež sdělí novozákonní pravdy stejně jako jejich vůdcům a iniciátorům velké migrace do Evropy Erdoganovi, Merkelové, katarskému emirovi, Saudské Arábii a dalším. Očekáváme, že řekne pravdu. Milovat své nepřátele znamená říkat jim pravdu. Místo toho papež opakuje, že cítí obavu o osud imigrantů. Jaký rozdíl mezi nacistickou invazí 1940 a tou dnešní, taky tenkrát by cítil velkou obavu o jejich osud?
   V katechismu nečetl moc dobře, odstavec 2241 až 2243 říká, že imigrace by měla být limitována jistými individuálními kritérii. Nemohou imigrovat všichni. Nemůžeme přijmout své nepřátele. Odpor proti politické zvůli (papeže, Merkelové a spol.) je právo, které uznává i katechismus. Zdá se, že papež vyvolil svůj tábor. Úplné podřízení, dhimi, mozkovou lobotomii, poddání se islámu. Církev slábnoucí se rozhodla pro sebevraždu a chce k ní nutit i ostatní. Církev se zbláznila, posedlá nebezpečnou fobií.  Něco podobného neznají dějiny. Církevní fobie, která povede k naší smrti a ke konci civilizace. Je to zrada.

Žádné komentáře: