sobota 26. března 2016

unie vse

 Skoro vše v unijním ráji

Oettinger je významný z unijních politruků, je hlásnou troubou Merkelové, a to je víc v této antidemokratické struktuře než mít za sebou sto milionů voličů.
Podle tohoto německého velikána si musí policajti vyměňovat data a prý to musí být rychlé, jsou pro to technické předpoklady. Členské země si nemají vařit vlastní polívku, řekl doslovně génius. Potřebujeme evropskou bezpečnostní unii v prostoru schengenského ráje. V rozpočtech se na tyto Oettingerovy nesmysly musí vyčlenit víc prostředků. Nejbezpečnějším pro Evropany by bylo okamžitě odvolat tohoto Němce ze všech funkcí a za trest mu snížit důchod na průměrný důchod ve východoslovenském kraji.
  Vypadá to tak. Martin Schulz, jak se vyjádřil, hodlá přemýšlet. O chudácích neintegrovaných muslimech pod bruselskou věží. Sám vymyslí, jak použít enormní potenciál evropských institucí, aby jim pomohl. Sociální nespravedlnosti chce vygumovat. Možná se mu to podaří, gumovat umí, dovedně už dlouho gumuje evropskou demokracii. A bruselští chlapci nebudou nuceni spěchat do mimozemského ráje.
   Ibrahim El Bakraoui spěchal. Belgičtí prokurátoři to sdělují médiím. Byl prý už v koutě, hledala ho policie a tak si musel pospíšit. Asi to má trochu omluvit belgickou policii, kterou už kritizuje kde kdo. V noblesním Japonsku by ministr vnitra spáchal sebevraždu, belgický šéf-policajt uděluje lekce ostatním evropským zemím. Prý špatně funguje jakási bezpečnostní síť bezpečnostních služeb. Ochraňuj nás bůh před napojením na belgickou bezpečnostní službu. List de Morgen pochybuje o kvalitách dobře placených belgických policajtů. Nemohlo se zabránit bruselskému infernu? Podle listu vyvstává řada otázek. Ignorována varování ze zahraničí, Turci je měli varovat již v červnu 2015.
  Ibrahim El Bakraoui byl v r. 2010 odsouzen k dlouholetému žaláři, ale soudy ho předčasně propustily, navzdor varování vězeňské správy. Ministr justice Koen Geens je si vědom svých závažných přečinů, harakiry sice nespáchá (v Evropě není k mání adekvátní vybavení) a nabídl demisi. Předseda vlády ji nepřijal.
   List de Morgen si stěžuje, že v Bruselu špatně mezi sebou kooperují policejní jednotky. Atentátník v metru asi nebyl sám, sdělila televize RTBF, ze sdělení není jasné, zda-li je tato hypotéza důsledkem dobrého postřehu televizní uklízečky z Ukrajiny nebo je to výsledek policejních analytických týmů. Státní zastupitel to nekomentuje.
   Předseda vlámské aliance (N-VA) a starosta Antverp Bart De Wever je evidentně adekvátnější v uchopení problému než evropskounijní bratrstva. Integrace muslimské populace selhala na celé čáře, řekl ve Spiegelu. Mnohé evropské státy mají s integrací muslimské populace obrovské problémy, z tohoto důvodu je politika Angely Merkelové falešná a vadná. Politika otevřených hranic je epochální chybou. Politik kritizoval nevýkonný belgický státní aparát. Pomalé, komplikované, nevýkonné. Evropská unie nenabízí žádná řešení. Evropská unie se začíná podobat velké Belgii, místo aby se Belgie podobala malé Evropě.

Žádné komentáře: