pátek 9. dubna 2021

bilz trapani prokuratura

Biskup Bilz a prokuratura v Trapani

Německá tisková agentura DPA oznámila, že saský luteránský biskup Bilz převzal patronát nad lodí neziskovky „Mission Lifeline“, která pašuje lidi ze severní Afriky do Evropy a vydává to za záchranu tonoucích. Šéf neziskovky Axel Steiner řekl, že biskup dnes pokřtí jednu loď neziskovky a tím prý vyjádří postoj luteránů k převážení lidí do Evropy. Luteránský heretik pravděpodobně nikdy nepokřtil ani jednoho imigranta, v Německu si konstantně stěžují na nezájem lidí o církevní služby, absurdně v socialistické NDR podstatně víc lidí vykazovalo církevní příslušnost než dnes. Kde se v Bibli mluví o křtění lodí?

      Neziskovka koupila starou rybářskou loď, kterou nechala přestavit, biskup ji pokřtí jménem „Rise above“, příští týdny loď odpluje do Středozemí a bude „zachraňovat“ Afričany, kteří chtějí do Evropy. Drážďanská neziskovka je jednou z mnoha německých podobných organizací, které nezákonný transfer lidí zajišťují. Pašeráci lidí otevřeně přiznávají, že spolupracují s těmito neziskovkami, pašeráci přivezou lidi k dohodnutému místu a tam je neziskovky přesadí do svých lodí a převezou do Itálie, důsledky nesou prostí Italové. Itálie je nesrovnatelně chudší zemí než Německo, dnes navíc zažívající velkou ekonomickou krizi, amorální podstata saských luteránů a teatrálních zachraňovačů lidí musí být velmi hluboká, když je nenapadne vozit lidi do přefutrovaného Německa a místo toho je pověsí na krk nešťastným Italům. V březnu prokuratura v sicílském Trapani obvinila 21 lidí z německých neziskovek, jsou podezřelí, že se nejednalo o zachraňování lidí, ale šlo o kooperaci s libyjskými pašeráky imigrantů. Před pár dny obvinil prokurátor v Raguse členy italské neziskovky Mediterranea, její loď Mare Jonio převzala v maltských vodách od dánské lodi Maersk Etienn 27 migrantů, provozovatel italské neziskovky dohandloval od Dánů za převzetí imigrantů 125 000 eur, lidi převezl do Itálie, kde se o ně postará italský stát. Evidentně velmi lukrativní typ byznysu.  
       Prokuratura v Trapani se stala objektivnější a v italském mainstreamu okamžitě titulky novin o prohře právního státu, když šlo o zcela nepodložené vyšetřování Salviniho a jeho lidí, včetně odposlechů, bylo všechno v pořádku, stačí se však dotknout levičáckých demagogů a právní stát umírá na úbytě. Na základě odposlouchávaných hovorů začala prokuratura v Trapani vyšetřovat novináře převážně z levicových médií podezřelých s kontakty do Libye. Následoval levicový mediální úlek, podle organizací, které v případě interpelují, je všechno ilegální, kromě ilegálního pašování lidí. Mezi novináři jsou i ti, kteří v roce 2016 měli kontakty do Libye nebo se tam nechali poslat a reportovali o tehdejší velké imigrační vlně, kdy do Itálie přišlo 180 000 lidí a velké množství lidí skončilo v moři. Il Giornale píše, že vyšetřovací fascikl je obrovský, obrovské množství faktické informace a dobře zmapovaných kontaktů. Prokuratura chce objasnit libyjský scénář a ospravedlňuje trestní procedurou i průnik do profesního tajemství novináře.

Žádné komentáře: