pondělí 8. března 2021

powell karlin neziskovka

Pořád stejné

Člověk se s jistými negativními jevy nikdy nesmíří, ale akceptuje je ze zvyku, navíc zabývat se stále stejným je smrtelně nudné, zábavné mohou být i kulky nad hlavou v zákopech, i např. 100 000 lidí ze severní Nigérie v dnes opulentním a trochu impotentním Karlíně. Děláme všechno proto, abychom se dobře bavili, uměle vyhrocujeme se svými pseudospojenci vztahy s Ruskem až na pokraj atomové války, stejně tak se bavíme masovou imigrací nebo transferem jiných populací do Evropy. Samotné téma už nudí, bavit se budeme až závěrečným efektem. Do Itálie od počátku roku přijelo ze severní Afriky dvakrát tolik lidí než loni, podobně do Francie. Pokud tvrdě nerozrazíme evropskounijní progresívní plky a jednoznačně nenaznačíme pohlavárům Evropské unie, že masová imigrace musí okamžitě přestat, jinak tuto organizaci opustíme, je jasné, že máme předplaceno na velkou zábavu v Karlíně a jinde.

        Znepokojující je počet bárek, které dorazily do Itálie v posledních týdnech ze severní Afriky, narostl i počet aktivních neziskovek v tomto prostoru operujících, v italských novinách se píše o jejich dohodě s pašeráky lidí. Ministryně vnitra Lamorgese z levicového hnutí M5s místo toho, aby použila silové nástroje, jak ji zákon ukládá, operuje naivně už rok stále stejným – povinná redistribuce imigrantů v EU a přidala k tomu též omšelé fráze o investicích v Tunisku, které by údajně imigranty odradily. Italští prokurátoři se začali zabývat dohodou neziskovek s pašeráky lidí a paralelně s tím dnes ráno francouzským státem placené mezinárodní rádio RFI, které otevřeně v africkém vysílání propaguje imigraci do Evropy, hlásá do světa, že neziskovky dělají svatou věc a nikdo je za to nesmí hnát k zodpovědnosti.
         Nadnárodní společnosti platí neziskovky, lobbisty, korumpují média, politické strany a nadnárodní organizace jenom proto, aby zachránily tonoucí ve Středozemním moři? Proč to nedělají v jiných částech světa? Velký kapitál nemění své priority, stárnoucí evropská populace není perspektivní pro jeho evropské montovny a musí ji nahradit někdo jiný.  Byla už publikována řada fakt o neziskovkách, o jejich chlebodárcích a finančních tocích k pašerákům lidí. Jasným cílem tohoto procesu je udeřit na Evropu, demontovat její vnější i vnitřní hranice a udělat je nezvratitelně průchozí pro masy levné pracovní síly v rozsahu podle potřeby, nezanedbatelným aspektem procesu je definitivní zničení demokratické a sociální struktury evropských zemí. 90% imigrantů jsou mladí ve věku od 17 do 35 let, tento fakt posouvá rétoriku evropské levicové intelektuální elity, evropskounijních funkcionářů a jejich politických apendixů o utrpení imigrantů ve vlastních zemích do roviny perverze. Jde o vlny mladých z třetího světa jejichž transfer do Evropy je organizován nadnárodními organizacemi a podporován evropskounijním bolševismem.
        Italský marxista Fusaro říká, že cílem tržního monoteismu není udělat z imigrantů evropské občany, ale udělat z občanů evropských států imigranty. Anulovat všechny přirozené sociální opory o které se člověk v národním státě opírá, redukovat člověka na biologickou podstatu a učinit ho rovným planetární průměrné nule. Imigrant v ideologické vizi „pokrokového“ Evropana je produktem dobového relativismu a kosmopolitního vykořenění, to co v 19. století bylo výsadou malé tvořivé elity a svým způsobem přínosné, je dnes ideologií konzumní netvořivé masy a stejně netvořivé její elity. V roce 1968 anglický konzervativní politik vysoké úrovně Enoch Powell v projevu nazvaném „Rivers of Blood“, který mu zničil politickou kariéru, popsal budoucí tragedie, které masová imigrace přinese. „Když pohlížím do budoucnosti, mám obavy, jako v antickém románu vidím krvavou Temži..“. Už tenkrát popsal diskriminaci bílých Angličanů v některých čtvrtích anglických měst po imigračních invazích.  

Žádné komentáře: