čtvrtek 24. prosince 2020

usa hacker

Zhakli mu mozek

Zakaria se pětadvacet let živí tím, že žongluje koncem historie a vítězstvím liberálního věku, Zakaria je velmi aktivní ve vyvíjení konspirativních teorií nejprimitivnějšího zrna o Rusku a ruském prezidentovi, své fantazie roubuje na liberální terminologie. Na svém facebooku tento společenský vědec naznačuje, že ruská vakcína nebude bezpečná, přitom tato vakcína prošla rozsáhlejším testováním než jiné vakcíny a nějakou dobu se už masově nasazuje, anglická AstraZeneca dojednala s moskevským institutem, který vyvinul ruskou vakcinu, spolupráci na syntéze ruské a anglické vakcíny. Zakariův komentář svědčí o velkém poklesu úrovně liberálních vědců, adekvátní společenské teorie nejsou schopni vymyslet a navíc šíří paniku. Žádná vakcína není stoprocentní, pár lidí má vždycky smůlu, když už po její aplikaci zrovna neumřou, mohou dostat chronickou rýmu. Proto asi mazaný 59letý generální ředitel firmy Pfizer Albert Bourla se před pár dny vyjádřil v CNBC, že je dobře vysportovaný a očkovat se zatím nenechá, ještě počká, kádrům kolem sebe nedoporučuje, aby se nechaly přednostně očkovat, daly by tím prý špatný příklad. Vakcína se dobře prodává a velký filantrop Bourla prodal v poslední době za velké peníze i obrovský balík akcií firmy. 

       Zakariovy nenávistné protiruské výlevy by nebyly mimo USA moc zajímavé, ale v podobném duchu, se strašidelnými horizonty, Joe Biden, podvod ho vynesl až do Bílého domu, samozřejmě pokud planetární bohové budou lidstvu přát, Trumpovi se tomuto podvodu podaří zabránit, ale moc šancí už nezbývá. Podle Rona Kleina, Bidenova šéfa štábu Bílého domu, příští prezident a jeho lidi přijdou proti Rusku s něčím mnohem silnějším než jsou sankce. Rusko viní americký liberální režim úplně ze všeho, posledním ruským zločinem má být masívní hackerské vlámání do informačních systému amerických vládních agentur. Bohužel to není pravda. Nejenže nejsou důkazy o tom, že to bylo Rusko, ale je velké podezření, že k ničemu nedošlo a jedná se o další nechutnou hru amerických tajných služeb za spolupráce IT korporací, které dostanou miliardy na eliminování fiktivních škod. Nicméně americkým pokrokovým médiím, Bidenovi a spol., stejně tak Pompeovi, je to jasné a Rusko se musí zničit.
     Zakaria dodává válečné protiruské hysterii v USA ideovou oporu, podle jeho článku ve Washington Post, Rusko nezhaklo pouze počítačové sítě a neovládá Trumpa, ale zmocnilo se i amerických mozků, ovládlo ty mozky, které volily Trumpa. Konformní Zakaria by si nemohl dovolit šířit podobné nesmysly v novinách a v CNN, kdyby tento názor nepřevládal v mainstramovém establishementu. Žádné ruské ovlivnění amerických voleb v 2016 se neprokázalo, ale americká většinová politika jedná tak, jako by to byl neoddiskutovatelný fakt, v této logice se nemusí původ nedávné hackerské ataky, pokud k ní došlo, vůbec hledat, Rusko je jasným pachatelem, první to objevili prokádrovaní novináři v New York Times. Rusko v USA všechno řídí, Rusko v USA všechno ukradlo, tyto teorie by nikomu nemusely vadit, USA by se brzo utopily ve vlastním bahně, nebezpečné jsou tyto bláboly kvůli americkému vojenskému potenciálu. První s velkou hackerskou atakou přišla firma FireEye, která se živí počítačovou bezpečností, firma spolupracuje s tajnými službami, aliance tajných služeb pěti zemí anglosaského světa (Británie, USA, Kanada, Austrálie, Nový Zéland) se nazývá Five Eyes, Snowden tuto asociaci charakterizuje jako nadnárodní rozvědku. Tím, že zahrnuje víc států, je tato struktura už úplně mimo kontrolu, ve světě neexistuje nic paralelního, přes celoplanetární internet a americký monopol na operační systémy, mají ve světě pod kontrolou úplně všechno. Celoplošné vlámání cizí země do informačních systémů hlavních amerických agentur je stejně pravděpodobné jako výbuch sopky Milešovka.    
       Americký mainstream v křížové válce proti Trumpovi přestal vidět v pravdě princip veřejného informování, fake news a smyšlenky dlouho nemohou poutat čtenáře nebo diváka a stanou se nudnými, informační monopol amerického a evropskounijního mediálního mainstreamu s těmito médii zahrál bizarní partii, informační monopol vždycky zkolabuje a nastolí se totální nuda, divák a čtenář přejdou k médiu, které je faktičtější a nenudí ideologií, ruské RT se stává pro Američany zajímavým zdrojem informace, nejen RT, ale i mimo mainstream stojící další webovské zdroje. Dnes s nimi americká mainstreamová média a evropskounijní komisaři vedou válku. Zdálo by se, že by Američané měli předložit nějaké důkazy o tom, že za průlomem do bezpečnostních systémů stojí Rusko, jak okamžitě ještě na schůdcích k letadlu spustil Pompeo, podobně republikán obamovec Romney a další. Nestane se tak, senát na aféru nasadí plombu „přísně tajné“, a informace se budou filtrovat, podivné, když o všem už Rusové stejně vědí. Až do nedávna byli Američané mistři ve vymývání mozků celému světu, automaticky se bralo, že americký liberálně demokratický systém je pokrokový a patří mu budoucnost. Američané přes své televizní a kulturní sítě ovládli většinu světa, podle jejich neomalených představ žádný jiný národ nemá právo na vlastní cestu, žádný stát nemá oprávněné národní zájmy, pokud nejsou konformní americkým. Americký systém připomíná gentlemanský klub zločinců.          

Žádné komentáře: