neděle 1. listopadu 2020

nice turci asad

Dnes ráno

Naštěstí neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, kteří jsou dost daleko od nás, momentálně v Karabachu a ve Francii v Nice, v Lyonu a jinde, Turci kterým Francie poskytla domicil, pořádají hony na místní Armény, jejichž prarodiče utekli z Turecka před genocidou, nejspíš se Turci domnívají, že jim patřila a dílo dokončí ve Francii. Daří se jim i v Karabachu, tak dobře, že  havlovec plus sorosovec v jednom Pašinjan, jak úžasná kombinace, který Rusko nenávidí až do té míry, že před pár měsíci vyměnil armádní velitele, kteří absolvovali vojenské školy v Rusku, záminku si vzal v nedodržení karanténních předpisů při oslavě narozenin dcery náčelníka generálního štábu, v sobotu požádal Pašinjan Rusko o urgentní pomoc při obraně země. Maďaři, když zahajovali tažení od Uralu do Evropy, obětovali krále a jejich cesta byla úspěšná, dnes to nebude tak drastické, ať Arméni vykopnou havlovce a sorosovce z vládních struktur a zachrání si stát.

       Velkolepá historie Arménie jde až k říši Mitanni, která s Egyptem a Babylonem byla ve své době osou světa, velký Čech Bedřich Hrozný psal, že v Arménii se lidstvo učilo všemu podstatnému, pak stačí studentská sametová revoluce před dvěma lety a havlovec na prvním postu ve státě a je konec velkolepé historie. Když se Pašinjan letos v létě nezúčastnil v Moskvě oslav vítězství nad německým fašismem, bylo jasné do jaké katastrofy se Arménie řítí, když si vyvolila takového chudáka do čela.
     Do Karabachu otevřel Azerbájžán cestu syrským salafistickým islámským bojovníkům, pro připomenutí fakt, západní mainstream tyto lidi svého času vydával za bojovníky za demokracii proti diktátorovi Asádovi. Pokud ještě zbyli nějací křesťané v Sýrii, pak vděčí za svoje přežití právě Asádovi, který je ubránil před salafistickými bojovníky za svobodu, tak ceněnými západními politiky a mainstreamovými médii. Asád zachránil Sýrii před transformací v salafistán, dodneška západní média a politici dělají všechno možné, aby Asáda zlikvidovali a blokují jeho postup při obnovení země. Když Rusové vstoupili do Sýrie, západ vyhlašoval sankce za sankcí, v Sýrii se bojovalo, ale konvoj za konvojem vyvážel do Turecka ukradenou ropu. Celý západ včetně USA nehorázně salafisty podporoval a dodával jim zbraně, ve čtvrtek vraždili v Nice.
       V informačním úniku publikovaném Washington Examiner - na tajném jednání ve státním departmentu tehdejší ministr Kerry prohlásil, že pokud by v daný moment Rusko nevstoupilo do hry, islámský stát Isis už by nikdo nezastavil. Kerry vyvětloval „viděli jsme, jak islámský stát sílí, domnívali jsme se, že to Asáda oslabí, Obama chtěl využít islámského státu proti Asádovi“. V jiném informačním úniku se ozřejmilo, jak britský stát podporoval a vyzbrojoval salafisty. Zásluhou těchto západních kriminálních postupů salafisté mohou dnes terorizovat (nejen) evropské země. Islámský extrémismus se zásluhou libyjské války rozšířil do severní Afriky, Clintonová a NATO vydávali svržení Kaddáfiho za velké osvobození, dnes Hilary osvobozuje další pohlaví. Symptomatické na celé záležitosti je barbarské krvelačné zavraždění Kaddáfiho, evidentně s podporou západních agentur, přitom celému západu se zvedá žaludek při pomyšlení, že by vraždící pedofil nebo terorista měl být popraven. V nonkonformních médiích se  často zmiňuje zavraždění íránského generála Solejmana, které organizoval americký válečný štváč Bolton, Solejman hrál nezastupitelnou roli ve válce s Isisem.            

Žádné komentáře: