úterý 24. listopadu 2020

blinken biden

Permanentní válka

Dělá se mi zle ze způsobu psaní mainstreamových médií, levičáků a jejich poskoků ve vzdělávacím systému, kteří přepisují historii a ostrakizují nejen prezidenta, ale i všechny jeho stoupence – větu si nenapsal do svého deníku žádný současník osmačtyřicáteho v Praze, ale řekla ji v podcastu na svém webu brilantní žurnalistka Sara Carterová. Nehledě na politickou příslušnost by se měl každý postavit dnešní neamerické desinformační taktice a lží proti vlastnímu prezidentovi, média nás učí milovat cenzuru a nenávidět pravdu. Carterová evidentně nepíše jen o amerických médiích, ale i o západoevropských a českých, mediální oslavy 31. výročí údajné revoluce nejsou než důkazem. Média byla od americké revoluce esencí americké demokracie, která bez vysoké míry objektivního pojmutí fakt, nemůže existovat. Dnes ve spojení s počítačovými magnáty vnutila levičácká média západním společnostem své ideologizované verze pravdy, které s realitou moc nesouvisí.

       Čtyři roky západní maistreamová propaganda ruku v ruce s Obamovými kádry v tajných službách, které se Trumpovi nepodařilo vytěsnit z mocenských struktur, operovala ruským vměšováním do amerických voleb, čtyři roky soudních procesů s profesionálně elaborovanými lživými důkazy od amerických tajných služeb, nakonec se nic neprokázalo, ale podařilo se paralyzovat Trumpovu administrativu a dodávat materiál planetární antiruské hysterii. Tým Obama-Biden se mechanismem s velkou pravděpodobností zfalšovaných voleb opět dostane k moci, kterou de facto nikdy neopustil. V dnešním francouzském rádiu RFI emitovaném i do Prahy, expert pařížského geopolitického výzkumáku, což není než katedra levičácké politiky slabší úrovně, na otázku posluchače z Gabunu, zda-li se USA nezhroutí kvůli tomu, že Trump a jeho lidé odmítají spolupracovat s příští Bidenovou administrativou, expert odpověděl, že se nic hrozného nestane, nastoupí znalí lidé, kteří ty posty zastávali už v Obamově administrativě. S jedním rozdílem, za čtyři roky hierarchizovaly Obamovy kádry své cíle, na prvním místě jejich levičáckých globalistických cílů je zničení Ruska, bezostyšně a zcela vulgárně formulováno, daleko za hlavním cílem následují další, umocněno ještě tím, že rodina Bidenů má podíly na ukrajinských podvodech velkého rozsahu a musí se to zamaskovat třeba i válkou. Rusko není překážkou deklarovaným cílům amerických demokratů, jako jsou světové klimatické programy, sociální programy v USA, akcent na mezinárodní organizace atd., ale překážkou klíčovému cíli, který nedeklarují, ovládnutí světa globalistickou elitou s americkou dominancí sorosovského typu.
        Kemala Harris, která bude mít v příští administrativě klíčovou roli, se vyjádřila ve Foreign Affairs, zahraniční politice moc nerozumí, ale o to je to nebezpečnější  – Rusko se vojenskou silou zmocnilo gruzínských a ukrajinských území, ilegálně okupuje Krym, vojensky podporuje boje na východě Ukrajiny a vede válku na internetu, tisíce lidí zemřely v důsledku ruské agrese, s prezidentem vyzbrojíme Ukrajinu, v Bílém domě bude Harrisová konstantně v opozice Putinovi. Všechna ostatní vyjádření Harrisové nejsou nic jiného než opakování tlachů  Obamových kádrů, občas proloženo sentencemi o demokracii.
        Nejdůležitější posty v Bidenově administrativě dostanou neokonzervativní elementy a ideologové permanentní války, Michele Flournoy a Tony Blinken, v Trumpově éře byli placeni korporací WestExec Advisors, konzultační firmy, která dobře živila spoustu Obamových kádrů, které čekaly na návrat k moci. Flournoy bude ministryní obrany a Blinken ministrem zahraničí nebo šéfem bezpečnostních poradců, od konce osmdesátých let střídají funkce ve vojensko-průmyslovém komplexu, mezi Pentagonem a válečnými štváči různých think-tank subvencovanými americkou vládou a zbrojařskými společnostmi. Za Clintonova prezidentování byla Flournoy autorem doktríny permanentní války (full spectrum dominance), Flournoy zastává názor unilaterálního použití vojenské síly v přístupu k trhům, energii a strategickým zdrojům. Tony Blinken stojí Bidenovi řadu let velmi blízko, v období Bushovy ilegální invaze do Iráku, byl Biden předsedou senátního výboru zahraničních vztahů a prosadil podporu senátu Bushově invazi, Blinken byl jeho klíčovým poradcem. USA uvrhly Irák do dlouholeté války a chaosu, Blinken byl autorem dokumentu „Progressive Internationalism“, který popisoval lepší a efektivnější styl permanentní války, USA si mají podržet technologicky nejvyspělejší armádu a neváhat od jejího použití kdekoliv, kde jsou narušeny jejich zájmy. Blinken byl jedním z architektů protiruských sankcí v Obamově administrativě, už jako mladý diplomat v roce 1987 napsal dokument „Spojenci proti spojencům“, proti plynovodu z Ruska do Evropy, naštěstí tenkrát Blinkenovy ideje nezvítězily, ve východní Evropě by dál vládly komunistické strany.

Žádné komentáře: