neděle 20. září 2020

bach putin

Bach rasisticky

Leonid Rink, jeden z vědců, kteří vyvinuli nervově paralytickou látku Novičok, komentoval projevy Vila Mirzajanova, který žije v USA. Tento chlapík sám sebe nazývá tvůrcem Novičoku a západní hahaliberální média jeho výroky používají jako důkazy všech svých nesmyslů, kterými obšťastňují Rusko. Mirzajanov rozdává TV klapkám pravdy typu: Navalný měl všechny příznaky otravy Novičokem, nejspíš to byl Novičok vyšší verze, která se vyvinula na Putinův rozkaz. Leonid Rink prohlásil, že Mirzajanov není biochemikem, je obyčejným operátorem chromatografu, nikdy nepracoval ve skupině, která Novičok vyvinula, monitoroval stav odpadních vod v kanálech u ústavu. O vývoji Novičoku nic neví, nemůže nic vědět o symptomech otravy Novičokem, prohlásil Rink tiskové agentuře RIA. Podle vědce Mirzajanov plní něčí zakázku, symptomy Navalného a samotný fakt, že přežil, Novičok jednoznačně vylučují. 

      Věda staví na podobných typech logických výroků a vědecký objev je jejich syntézou vyššího stupně, kterou vybudí vědcova intuice. Mirzajanov je příkladem záměrné deformace vědeckých postupů, v ojedinělých případech se to dělo vždycky, někdo někoho koupil, někdo se dobrovolně prodal atd., ale v dnešní době je to hromadným jevem. Lidé, kteří o sobě tvrdí, že jsou historiky, protože obdrželi někde nějaký diplom, bourají památníky minulosti, přepisují podle zmatených ideologických klišé část dějin a ostatní část ignorují. Nikdy nevídaná spolupráce starosty pražského opulentního obvodu a rádoby historiků při bourání generálovy sochy.  Před pár dny úžasná zvěst ve WienerZeitung,  stanfordský vědec, muzikolog Philip Ewell, odkrývá, že Bach je rasistickým a až tak deformoval vývoj pozdější hudby, že lidové noty se nemohly vůbec prosadit, vědec má na mysli hlavně noty Afričanů a Papuánců. Podle významného amerického vědce, Bach hudbu zabetonoval bílým cementem. Ve Wiener Zeitung se minulý týden naštěstí Bacha zastal klasický vědec Edwin Baumgartner v zajímavé kulturně dobové úvaze. Nicméně pokrokové noty se prosadily v našem hlavním městě, kromě afroamerické inspirace se na veřejných prostranstvích neozývá nic jiného.
       Pokrokoví doktoři z berlínské nemocnice předali biologické vzorky kromě německé tajné policie, dvěma tajným laboratořím ve Francii a ve Švédsku, ty došly ke stejnému liberálně pokrokovému závěru jako Mirzajanov. Zdá se, že dnes existují dva typy postupů, které se vylučují, pokrokově liberální versus vědecké. Jedna instituce, která občas vyniká hanebností, ale když jde o civilizační pokrok, je to omluvitelné, Evropský parlament plnou silou podpořil bádání Mirzajanova a stanfordského muzikologa Ewela. Před rokem EP vyjevil velkou pravdu o příčině druhé světové války, válku zavinil Molotov s Ribbentropem, EP dal za pravdu bourací četě z Ph6 a jejich starostovi. Letos má podle rezoluce EP pravdu operátor chromatografu a pracovník monitoringu odpadních vod u ústavu na paralyzační látky Mirzajanov.
     Druhořadoví kašpaři v Evropském parlamentu vyzývají k totální konfrontaci s Ruskem, po dalších sankcích a eliminování Ruska z nadnárodních organizací. Od parazitní instituce, která nikoho už nemůže překvapit podlostí, přesto udiví snůška ďábelských fantazií v jejich rezoluci, úplně rozvrátit Rusko a dokonce popisují, čím je nahradit. Rezoluce EP připomíná starší rezoluce Arabské ligy, něco mezi vyhnáním židů do moře a vystěhováním do hor západního Rakouska.

Žádné komentáře: