úterý 4. srpna 2020

salvini maio roth

Co má za hodnoty

Spolkový ministr pro Evropskou unii sociáldemokrat Michael Roth byl včera citován v několika německých novinách – evropských hodnot se nikdy nevzdáme, s Čínou vedeme hodnotový boj... Evropské hodnoty v socialistických pařátech, to je totéž, co čistokrevná perverze, pro někoho to může být bezesporu hodnotné, čínské hodnoty jsou celkem zřejmé, stát řídí autoritatívně širší politbyro, uvnitř tohoto tělesa se pravděpodobně handluje  demokratický, německá SPD jim může navrhnout něco lepšího. Roth  prohlašuje, že demokracie se nevzdá.
      Demokracie, jak známo, znamená vyjádření lidové vůle, v dnešní Evropě neexistuje větší problém než je masová imigrace, chápe to tak lid evropských zemí a shodnou se na tom všechny politické a dokonce i náboženské denominace. Až na některé skandinávské země všechny ostatní evropské země s největší pravděpodobností velkou většinou masovou imigraci odmítnou. Potvrzují to průzkumy, i při sebevětší kreativitě státních ústavů a levicových dozorů při sestavování dotazníků o názoru obyvatel, masovou imigraci většinově odmítnou i Němci. Veřejné hlasování o nejkardinálnějším problému doby deformovaní demokraté v mocenských centrech evropských zemí nepovolí.
         V Itálii je každodenní početně velká imigrace akutním problémem, lid si imigraci nepřeje, vůli lidu v tomto případě nezlomí ani papežská propaganda a tlak papeži věrných farářů na katolickou většinovou populaci, zneužití víry k proimigrační propagandě je neuvěřitelně podlé a pro církev to bude mít vážné důsledky. Jak je možné nazývat politický systém, který tímto způsobem neguje vyjádření lidové vůle demokratickým? Konstrukce typu – expertní komise naznala, že imigrace je ekonomicky nutná, je nutné se podřídit mezinárodním normám, máme morální povinnost atd., nemohou obstát vůči zákonodárné suverénní vůli lidu, tato fáze politického podvodu je dnes překonána vyšší fází, vladnoucí politika se snaží vzbudit dojem, že imigraci řeší, ovšem způsoby, aby se nic nevyřešilo nebo se problém rozmělnil v řadě zástupných témat. Lid považuje blokování imigrace za první politickou prioritu a politická moc musí vůli lidu naplnit, ať je to v jejím chápání humánní nebo nehumánní, náhledy na morální obsahy politické moci nepřísluší, v jejím objetí není morální než politickou perverzí. Politická moc v demokratickém státě není v žádném pedagogickém, osvětovém nebo expertním postavení vůči lidu, je zcela jednoznačně ve služebném postavení a pokud nerespektuje tento princip, musí být nahrazena. 
       Minulý týden dorazilo do Itálie se severní Afriky 11 000 imigrantů, pokud se zohlední i neregistrovaní a jiné imigrační kanály, číslo bude větší. Stát vede koalice  Partito Democratico (strana postkomunistů a postkatotolíků) a M5S tj. hnutí levicové chaotické podstaty. Ministryně vnitra z PD Lamorgese imigraci evidentně přeje, otevřela imigrační zařízení, které Salvini nechal zavřít. Minulý týden vydal senát bývalého ministra vnitra Salviniho soudům k dalšímu možnému stíhání, protože nepovolil vstup do země pašerácké imigrační lodi. Salviniho bezpečnostní dekrety ministryně vnitra neaplikuje a nejspíš je parlament brzo zruší. Salvini byl v Evropě světlou noblesní výjimkou, realizoval vůli lidu, a zabrzdil imigraci do Itálie a Evropy. Jakým způsobem chce realizovat vůli lidu italská vláda a je to podobné v případě většiny evropských vlád, jednoduše problém zastřít nebo obelhat veřejnost. Imigrace není problémem, pokud se zátěž rozdělí na celou Evropu. V tomto případě to bude velmi tíživý problém pro Českou republiku, velmi rychle imigrační kvóty   muslimských přistěhovalců do naší země dorostou k číslům o nichž nemáme představu.
       Pokud se imigračním kanálem ze severní Afriky bude proudit stejnou intenzitou, za rok do Itálie jen z tohoto zdroje přijde 600 000 muslimů, Itálie je evidentně přeplněná a nemá další kapacity, podobně Německo, Francie, Holandsko, Švédsko, kolik se domníváme, že jenom z tohoto kanálu by mělo zamířit do naší země? Italský ministerský předseda prohlásil, že země nebude tolerovat ilegální imigraci, pokolikáté ji už nebude tolerovat? Conte a jeho ministři  řadu týdnů minimalizují dopad masové imigrace na zemi, Salviniho vydali ke stíhání, přitom jinou možnost, jak zastavit imigraci, než praktikoval Salvini, země nemá. V posledních dnech se vyskytly případy hromadného útěku z imigračních zařízení, imigranti mají strach, že testování u nich odkryje Covid-19, obzvlášť závažné jsou útěchy z tábora v Latině, kde se nákaza vyskytla, podobně v Basilicatě, kde po pozitivních testech Bangladéšané v panice utekli. Dobrá zpráva přece jenom i z Itálie, vládnoucí koalice má podporu Italů kolem 30%, pravice mírně přes padesát, strana Meloni FdI předstihla o procentní bod levicové chaoty M5s.
        Polovina z 11 000 imigrantů v  minulém týdnu jsou obyvatelé státu, kam se Evropa jezdí rekreovat, Tunisané. Pro italského ministra zahraničí Di Maio je to jasné, jak řekl ve Figaru, naši noví evropští spoluobčané se musí rozdělit po členských zemích Unie, je to obzvlášť akutní dnes, kdy hrozí nebezpečí vypuknutí nové koronavirové vlny. Tento politický pervert hlasoval minulý týden všemi deseti pro vydání Salviniho soudům. Jenom ve čtvrtek se vylodilo na Lampeduse 13 malých lodí s 1000 imigranty. V červnu se na Lampeduse konalo referendum a 988 hlasy z 992 rozhodli občané ostrova o uzavření imigrační platformy a o zastavení přijímání nových imigrantů na ostrov. Výsledky referenda nemají šanci, že je vláda přijme. Třicet let se používá imigrační platforma v Lampeduse různými vládami evropských zemí a státy NATO, imigrace způsobila neuvěřitelné materiální i morální újmy místnímu obyvatelstvu. Ostrov je částí řetězce organizované imigrace a pašování drog, články v imigračním řetězci nejsou jenom italské a zahraniční pašerácké mafie a nadnárodní ONG, ale i lokální a národní politikum a mediální stafáž. 

Žádné komentáře: