sobota 22. srpna 2020

podezreni cdu rfi

Těžké podezření

V dnešních zprávách francouzského rádia RFI emitovaného i do Prahy, které je zábavnou lehčí paralelou kdysi slavného rádia Jerevan, už mají jistotu, pohlavár německých lidovců CDU Roentgen v dnešních Passauer Neuen Presse má jenom těžké podezření. Kreml otrávil Navalného, přesně osmdesát let po zabití Trockého se Stalin number two  pokusil zabít příštího ruského prezidenta. Zajímavá důkazní analogie, pokud jste se narodili 250let po Goethem, jste stejně geniální i když o tom nevíte. Pravdu může v jistých případech říkat i lump, ovšem taky nemusí. Kariéristický komplic Merkelové Roentgen, má velký podíl  na zdegenerování německého politického fundamentu, podílel se na zpolitizování německého právního systému i na likvidaci německé nukleární energie, současná jeho politická aktivita má dvě koncentrace, iniciuje krvelačné štvaní proti jediné německé opozici AfD a velkou mezinárodní reputaci si vysloužil dlouholetým štvaním proti Rusku.
      Ruská západem placená opozice je blízká jeho srdci, jediné německé opozici hodné toho jména, straně AfD, ordinuje lidovec Roentgen totální zničení v termínech hitlerovské totální války. Tento člověk prokazatelně není schopen rozpoznat pravdu od lži. Je zvláštní, že lidovec Roentgen, který se křesťanským bohem ohání, kde může, má v kandidátských programových bodech na předsedu CDU většinu bodů založenou na nenávisti – zničit  pravicový populismus; vymezit se (zlikvidovat) proti AfD; postavit se čelem k migraci: odsoudit Asada a Rusko za bombardování v Idlibu. Ve vysvětlení k programovým bodům Roentgen navrhuje tvrdý a důsledný postoj proti Rusku.
      Omští lékaři po řadě testování došli k závěru, že se o žádnou otravu nejedná, komatický stav nastal v důsledku poklesu cukru v krvi, mohlo to mít příčinu v radikálním hubnutí, kterým Navalny prochází. Západní prezentování události, ať politiky nebo médii, se netrápí pravdou, staví na mustru ideové pravdy, který aplikují na každý fakt, způsob referování se už ani nesnaží vzbudit dojem elegance nebo přesvědčivosti, západní média mají za to, že mluví ke stádu.
      Navalny a jeho protikorupční fond mají v Rusku volné pole působení, některá ruská periodika ho favorizují, na extrémně populárním youtube kanálu mladého novináře Juri Duda, který sledují miliony jeho fanoušků, je téměř dvouhodinový hovor s Navalnym. Jeho politická popularita kulminovala v letech 2011-12 a pak se pomalu vytratila, z videa Juri Duda je zřejmé, že Navalny je opticky sympatický chlapík, ale bylo by směšné vsázet na to, že povede ruský stát, ruský lid má přece jenom nějaký instinkt sebezachování. Na Navalného kromě hrstky soupenců, nikdo v Rusku nevsází, ale o to víc jsou to západní agentury všeho druhu, včetně tajných a politických. Navalny a jeho fond se koncentrují na lov korupčníků – skutečných a domnělých, fond  financuje mj. velkozloděj ruského národního majetku Chodorovský, účetní protikorupčního fondu nejsou schopni doložit odkud jim přistálo 14 milionů eur. Boj s korupcí je dobrá fasáda hlavní Navalného aktivity, pomlouvání a démonizace Vladimíra Putina a jeho týmu, delegitimizace ruského politického systému a de facto delegitimizace celého ruského státu. Navalného úzké styky se západními agenturami vedou k domněnce, že je jejich loutkou. Dlouholeté mediální hry západních agentur, kde hlavní postavou je Navalny, nevedly ke kýženému cíli, ke svržení Vladimíra Putina, odtud plyne nervozita těchto struktur. Navalny nebyl otráven, pokud by tomu tak bylo, největší zájem by na tom měly protiruské západní struktury. O jeho otrávení mluvila západní média a politici typu Roentgen v posledních deseti letech několikrát.  
     Čtenáři článku s Roentgenovým vyjádřením o Navalném v bavorských novinách.
-2krát jsi (Roentgen) mluvil o otrávení, potřetí ti už nikdo neuvěří. Počkej, co řekne náš ministr zdravotnictví, je to lékař, měl by jsi se starat o své trávení o ničem jiném nic moc nevíš. 
-Roentgen věděl, že po Lukašenkově zvolení dojde k velkým demonstracím, nyní ví, že Putin otrávil Navalného. Ruští lékaři žádnou otravu neodhalili. Roentgen to ví, buď je věštcem nebo pachatelem.
-Západ pošpiní všechno, co se odehrává na východě, udělá všechno proto, aby se Ruska zmocnil..

Žádné komentáře: