čtvrtek 5. března 2020

koronavirus eu sassoli

Koronavirus a horší virus

Postkomunista Sassoli z PartitoDemocratico, z partaje, která prohrála evropské volby v Itálii, ale mechanismem, který evropskounijní mafie nazývá demokratickým, se stal předsedou tzv. evropského parlamentu. Bohužel dostal hlasy i českých poslanců, kteří k němu mají ideově blízko i když si říkají křesťané a demokraté. Žvásty dotyčného na twitteru "#Sassoli: „Musíme přijmout všechny imigranty, které nám Erdogan posílá, kdo přichází do Řecka, přichází do Evropy“. Podobně v dalších Sassoliho poselstvích. Musíme je přijmout, ochraňovat, musí být distribuováni do všech evropských zemí. Jsme přece tak dobří. Ovšem ve svém domě, kterým je momentálně evropský parlament, se opevnil jako ve středověké pevnosti proti moru.
     Italský antirasista rozhodl o bezpečnostních opatřeních proti koronaviru na svém území, blábol je to dost dlouhý a nudný, ale plný evidentního strachu, který z něho vyzařuje (nejspíš mají v EU vypovídající informace o nebezpečích koronaviru): Shromáždění a návštěvy v parlamentu jsou s okamžitou platností zrušeny, nezávisle na tom, kdo je organizátorem. Přístup do parlamentních prostor je všem zakázán,  atd..
      Sassoli se v evropskounijním skleníku izoluje, ale Řekové mají podle jeho náhledu hranice okamžitě otevřít. Ať se ten póvl klidně nakazí, je Sassoliho filozofie. Evropská unie přijímá, ale nesmí to přijít moc blízko k welfaru elitního levicového klanu. Předsedkyně kalouskovců má na všechny problémy velmi rychlé recepty, před pár dny vyjevila v televizi, že na koronavirus může odpovědět pouze koordinovaná akce Evropské unie. A basta, dál ji to nezajímá. Pokud by tak reagoval francouzský politik, nejspíš by rychle zkončil. Ve francouzském a italském
tisku se hlavní zprávy týkají Covid-19. Epidemie se šíří po planetě a podle všeho není hrozbou jen lidem, ale i světové ekonomice.
       Ve Francii kolem tří set infikovaných, francouzské noviny píší, že hypotéza o tom, že virus většinou napadá staré lidi, není pravdivá, virus je spravedlivý ke všem věkovým kategoriím. Pokud zdravotní personál přistupuje k nemocných, pak v kombinézách působících dojmem, že poletí do vesmíru. Včera večer se italský ministerský předseda Conte obrátil k občanům: „Čelíme velké výzvě, koronaviru. Výzva nemá politickou barvu. Musí se dotknout celého národa, vyhrajeme pouze tehdy, pokud se za ni vezmou všichni: občané, instituce, vědci, lékaři, civilní obrana, bezpečnostní síly. Všechny vás volám“. V této souvislosti jednovětná odpověď české politické nuly nevypovídá o koronaviru, ale o jejích kvalitách někoho vést. Evropská unie ve verzi kalouskovců vydává stamiliony na subvencování ONG, které pašují do Evropy lidi z jiných kontinentů. EU plodí tisíce restrikcí a limit na všechno rozumné, aby upevnila  své klíčové dogma - otevřené hranice. Smyslem lidského bytí jsou otevřené hranice. Horší perverze než budování komunistické šťastné budoucnosti kdysi.
      Pokud pandemie prokáže svou sílu, pak jedině návrat k přirozeným hranicím je adekvátní zbraní. Evropskounijní odpovědí je demagogie typu „koronavirus se nezastaví před hranicemi“, hranice se nesmí obnovit i kdyby to mělo stát život statisíců. Virus nezná hranic, pokud ho nepřenesou ti, kteří je překračují. Světová zdravotnická organizace pochválila Čínu, že vytvořila hranice mezi oblastí Wuhan a ostatní zemí, zabránilo se nejhoršímu. Každá rozumná  země používá hranice, aby ji ochránily od toho co jí škodí a je nebezpečné. Evropská unie musí zůstat ve svatém dogmatu otevřená všem, přitom ostatní svět flexibilně reaguje a zavírá se.
     Schengen není než hrozná lež o hranicích. Evropská unie paralyzuje kontroly na národních hranicích, ale žádnými kontrolami na vnější hranici Evropy je nenahradila. Řecko je svědectvím bezradnosti evropskounijních politruků, žádné koncepty a ideje o budoucnosti Evropy kromě politických klišé nemají. Evropská unie obětuje na oltáři perverzního náboženství otevřených hranic evropské národy a nakonec i Evropu.   

Žádné komentáře: