pondělí 16. prosince 2019

soud prokurator bielefeld

Arabští Jungs  

Advokátka mladých arabských pachatelů znásilnění, které se podle výroku soudu nemělo konat, prohlásila po osvobozujícím rozsudku, že je šťastná, jde o mladé nevinné kluky, kteří v průběhu procesu moc trpěli, naštěstí už jsou rehabilitováni. Mohou dál opakovat páchání ne-trestných činů. Druhý jejich obhájce Martin Rother mluví o enormní psychické újmě, kterou tlupa devíti mladých Arabů utrpěla, když je policie vyslýchala bez přítomnosti rodičů. Téma je v německých mainstream novinách popisováno způsobem, který připomíná politickou agitku než referování o znásilnění 14leté, které se mělo nebo nemělo stát.
     Soud, prokurátoři a advokáti spíš se podobají politickým propagandistům vyššího druhu, kteří vysvětlují mase etnických Němců, že obviněným je německý národ jako takový. Začíná být zřejmé, že soudní aparát a odvozené mechanismy v celé Evropské unii jsou vadné a je třeba se začít zabývat čím to nahradit, je evidentní, že absolventi intoxikovaných a zpolitizovaných právnických škol mají ke spravedlnosti velmi daleko.
      Z devíti obviněných ze závažného trestného činu hromadného znásilnění v Harsewinkelu, sedm obviněných zemský soud v Bielefeldu osvobodil a dvěma uložil psychologickou terapii se sexuologem, jeden z nich (16letý) měl podle soudní formulace atakovat dívčina ňadra a druhý (21letý) si nahou dívku nafilmoval a poslat dál jako porno materiál svým známým. Vlastně pouze tento fakt sloužil jako důkaz toho, že vůbec k něčemu došlo. Na ostatní žádné materiální důkazy tohoto typu nebyly k dispozici. Důkazy v Německu už musí být tak evidentní, že na síti ho mají k dispozici tisíce nebo musí být oběť mrtvá, pak je teprve zločin pro soud dokázán. Mladí Arabové 14letou dívku na party ve sklepní restauraci v Harsewinkelu nejdřív opili a pak se něco odehrávalo. Výpovědi jiných účastníků party původně potvrzovaly podezření, ale v křížovém výslechu obhájcem obviněných se v jejich výpovědích objevily podstatné rozpory. Z referování o činu nevyplývá důvod proč soud při posuzování závažnosti činu ignoroval věk nezletilé.
      V druhém případě bude univerzální spravedlnost šťastnější, mrtvola existuje a pachatele sejmuly kamery. 17letý Halid S., který vlastní německé, turecké a libanonské občanství, doprovázen šesti kamarády, náhlou atakou smrtelně zranil 49letého hasiče, který kráčel z vánočního trhu v doprovodu své manželky a spřízněné manželské dvojice.
       Ředitel augsburské kriminální policie Gerard Zintl prohlásil, že se jednalo o náhlý úder plnou silou ze strany a byl smrtelný. Videokamery zaznamenaly, že dva muži kráčeli v hovoru vedle sebe pár kroků za svými manželkami, když míjeli skupinu mladých imigrantů, udeřil jeden z nich silně pěstí ze strany hasiči do obličeje. Úder byl smrtelný. Policejní šéf prohlásil, že pachatel není obzvlášť silný a protože jde o typický delikt mladých, obvinění bude znít na způsobení poranění. Muž, který hasiče doprovázel a přispěchal mu na pomoc, byl též atakován do obličeje a utrpěl těžké zranění. Pachatelé po činu uprchli, ale identifikace z videozáznamu vedla k rychlému zadržení. Je jim mezi 17 a 20 lety, pocházejí z turecké imigrace.
      Německo je zemí, kde se dnes v důsledku multikulti tyranie realizují ty nejdivočejší fantazie. Nejbrutálnější kriminální delikty s minimálním trestem pro pachatele, popř. vůbec žádným. Svoboda násilí pokud jsou oběti Němci, retušování pravdy a všemu kraluje  zbabělost. Co se ještě musí stát, aby národ povstal, ptá se v komentáři ke zprávě jeden čtenář v JungeFreiheit. Čtenáři v komentářích popisují spousty dalších podobných případů, i když ne s tak tragickým koncem, které režim velmi rychle zaretušoval. 


Žádné komentáře: