pátek 2. srpna 2019

salvini seehofer

Německá nenávist vůči Salvinimu

Nezná míru ani slušnost. Jenom naivka může uvěřit, že geny nenávisti  stavitelů Osvětimi se v jejich vnucích specializují na planetární lásku. Německá vláda bez zábran a hystericky proti italské vládě zvolené demokratickou cestu, u GrosseKoalition je to spíš mocenská uzurpace a strach poddaných, které stabilizují berlínský režim. „Itálie otevře přístavy lodím neziskovek, aby mohly podle potřeby zachraňovat ve Středomoří“, nehorázná slova politického kašpara, ministra vnitra Seehofera. Německá ekonomická moc je obrovská a německý režim udělá všechno proto, aby Itálii srazil na kolena. Němci přijali 180 imigrantů, které za posledních 11 měsíců dovezly do Itálie jimi placené lodi  neziskovek, zcela protiprávně, porušující normy mezinárodního práva, které ignorují stejně jako berlínská vláda.
      Tyto lodi dovezly do Itálie tisíce imigrantů, země je má živit a být vystavena dalším problémům spojených s přítomností těchto ilegálů v zemi. Němci přijali z vyloděných ilegálů 180 lidí, ale několik stovek imigrantů z minulých let transferovali zpátky do  Itálie, kde se vylodili a podařilo se jim dojít do Německa. Povolení italské vlády si Seehofer zapomněl vyžádat, jednoduše nechal imigranty letecky přepravit na italská letiště. 
        Evropská unie tím nejpodlejším způsobem uvrhla Itálii do hrůzných problémů, na jedné straně nedovolí zemi, aby blokovala přístup do Itálie lodím, které převážejí imigranty ze severní Afriky, Evropská unie těmto lodím žehná a přímo či nepřímo je financuje. Statisícům ilegálů musí čelit Itálie samotná, jejich odsun blokuje evropská justice, země Evropské unie, které nutí Itálii, aby nechala přístavy otevřené, se nepodílí na kontingentech příchozích.
       Německé útoky proti Itálii trvají několik měsíců. Na Sea Watch 3 byli přítomni dva němečtí televizní žurnalisté, jejich reportáže potvrdily podezření, že berlínská vláda má záměr živit chaos ve Středozemí, aby uvedla italskou vládu do problémů, které by vedly k jejímu pádu. Obzvlášť Salvini německý režim dovádí k zuřivosti. Podle německého anti mainstream informačního serveru Journalistenwatch, byla celá aféra s Carole Rackete, včetně jejího manévrování proti italské pobřežní hlídce v lampedusském přístavu, protiitalskou propagandou organizovanou německou veřejnou televizí. Vyprovokovat italské veřejné činitele za každou cenu, a pak jim pomocí italské levičácké justice, která je napojena na Brusel, svázat ruce a prezentovat to veřejnosti jako jejich neschopnost.
      Podle listu Guardian, s velkou pravděpodobností se to dělo s podporou německé exekutivy Angely Merkelové. V Německu něco podobného bez požehnání mocenského centra není možné, v tomto ohledu dnešní Německo předčí stalinský Sovětský svaz 1935. Německá společnost je kompletně zglajchšaltovaná a zastrašená. Tezi o tom, že německá administrativa se na akci podílela, vyslovil i Merkelovou nedávno zlikvidovaný prezident úřadu na ochranu ústavy Hans-Georg Maassen.
      Salvini odpověděl Seehoferovi na svém facebooku: „Přístavy zůstanou zavřené, nejsme uprchlickým lágrem pro celou Evropu“.   

Žádné komentáře: