úterý 23. července 2019

tv24 letiste

TV24 z letiště

Dav mladých vš-moravec-unifikovaných, politolog Kraus, kníže Lobkowitz, televizně věčný, ne už mladý Moravec, tomu by měly kostymérky poradit, aby si vzal dva roky prázdnin, cvičením nebo fyzickou prací vylepší postavu a kvalitní četbou se mu rozšíří duchovní obzor. Politolog tlachal velmi sympaticky, je vidět, že to s empatií dobře umí, imigrace je úžasná záležitost, prozradil rodinné tajemství, neemigrují jenom ti blbí, ergo, kdo brání v imigraci musí být ještě blbější.
     Televizní režie prokládala jeho sentence ciframi, které měly dokumentovat, jak a kdy Češi emigrovali a vraceli se zpátky. Na hlavní moderní imigrační toky do státu zapomněli, po válce tisíce Romů z Maďarska a Rumunska, po separaci státu, Romové ze Slovenska, desítky tisíc Vietnamců jsou současným největším imigračním přítokem do země. Němci přišli ve středověku a tak dobře se snášeli s autochtonní populací, že po válce jich miliony musely odejít. Pan politolog emigroval, s podporou příbuzného studoval a od roku 1983 se pravidelně vracel do totalitního režimu, kde se téměř vraždilo na potkání, jak se mladým kolem naznačuje. Vyvozovat z tohoto typu emigrace obecné závěry pro dnešní masovou africko muslimskou invazi do Evropy, je ryzí propaganda postavená na lži.
     Politolog Kraus, a bylo vidět, že i moderátor a dav ušlechtilých mladých kolem, sdílí jeho názor, bojí se fašismu, nebezpečně se to tu prý podobá třicátým létům. Mladí jsou obdivuhodní, mluví anglicky,  vysokými školami projde už většina mladých atd. Nedávno zemřelý velký Tom Wolfe řekl o podobné skvadře: „Perfect black english, malá smrtelná stvoření, nikdy nelétají, znají mluvit o Picassovi, Watteauovi (dnes už ne), ale neznají, co je to sarkasmus a ironie nebo ty další věci, které jsou znakem tarantule v chytrých lidech". Politolog byl velmi znepokojen, vláda se zde tvořila celých dlouhých 10 měsíců, proč jeho ideoví souputníci blokují už tři roky jmenování kompletní Trumpovy administrativy, na to výběrově zapomněl? 
      Po rozšifrování režijního záměru se empatický politolog promění v méně sympatického kašpárka v Moravcově loutkovém divadle. Adekvátní pojmenování této komedie od německého myslitele Waltera Abendrotha: „Fašizoidi svým mocenskomediálním cvičením legitimizují svou demokratičnost. Velká většina lidí se nechá zmanipulovat pomocí sugerované struktury pokrokového myšlení“.
     Politolog Kraus a Moravec vidí rodící se fašismus a implicitně naznačují odkud přichází, Okamurova strana má být hnízdem tohoto zla. Není to absurdní, strana kde se mladý téměř nevyskytuje, stranické letáky roznáší důchodci, věkový průměr strany neumožní nic takového. Fašismus byl vždycky nesen na mladé krvi, davy mladých unisono aplaudují Moravcovi, starci, stejně jako jiné názory, tam nejsou trpěni, a když, tak pouze jako dokumentační atrapa.
    Diego Fusaro je velká vycházející hvězda italské filozofie, považuje se za nezávislého žáka Marxe a Gramciho, je žákem Costanza Preve, který hlásal a teoreticky fundoval překonání paradigmatu levice-pravice. Fusaro cituje Pier Paola Passoliniho z roku 1974, tenkrát komunisté svůj boj o moc maskovali bojem proti fašismu a politické soupeře tím denunciovali: „Antifašismus dnes je buď naivní nebo hloupý, nebo je to záminka k falešné víře, bojuje nebo to předstírá s mrtvým a pohřbeným archeologickým faktem, který už není nebezpečný. Antifašismus je pohodlný..“.
      Filozof Fusaro píše, že levice bez zaváhání od boje s kapitálem přešla k boji za současný mezinárodní kapitál a za ekonomický globalismus a celou jeho zrůdnost. Dnešní antifašismus má nebezpečně fašistické rysy.   

Žádné komentáře: