pátek 5. července 2019

carola rackete biskup

Jako Kristus nebo sexrajc?

Hamburský arcibiskup Stefan Hesse říká, že aparentní šlapka Carola Rackete z lodi Sea-Watch si počíná jako Ježíš Kristus. Několik rozdílů tam přece bude? Italský soud v Agrigentu mají v rukou mafiánští rudí, tamní soud je rakovinným nádorem na těle práva, je důvodné podezření o politické dohodě mezi soudem, prokurátorem a levicovými politiky z PD o postupu v tomto případě. Soud zločinnou Němku pustil na svobodu, nehledě na flagrantní narušení spousty italských zákonů a mezinárodních norem, jenom za podobné nebezpečné manévrování s lodí, dostal před časem jeden Ital natvrdo 16 měsíců. Milionářská Němka čeká v luxus hotelu na další soudní slyšení. Hamburský lži-biskup Stefan Hesse si nevšiml, kde čekal bohočlověk na svůj kříž.
     Dobře futrovaná milionářská dcerka Rackete nikoho nikde nezachránila, ale po dohodě s pašeráky lidí přitáhla do Itálie 40 ilegálních imigrantů, Itálie je a tisíce jejich potomků bude živit do konce světa,  hamburský lži-arcibiskup je vydává za topící se. Hesse doznal, že se podílí na financování tohoto velkého podvodu, nejraději by pašoval lidi do Evropy ve velkém a ze své luxus rezidence v Hamburku by primitivním Čechům přiděloval imigrační podíly.
      Známý americký politolog žijící v Itálii Edward Lutwak se v italském rádiu Radio 24 vyjádřil k německé podvodnici i k soudkyni z Agrigenta Alessandra Valla, která pustila Němku na svobodu. „V Itálii se evidentně aplikuje fakultativní právo, pokud je lump sympatický, milý, (un bel ragazzo), necháme ho jít, zákon se aplikuje pouze na ty, kteří jako darebáci vypadají. Tato paní se v těch místech (kde údajně zachraňovala) nacházela zcela náhodně se svoji lodí? Nebo tam přijela zcela záměrně, aby naložila imigranty, domluvená s pašeráky, kteří jí je dovezli z pevniny. Jasná dohoda nebo domluva zločinců?“.
     Lutwak ironizuje a celou záležitost adekvátně racionálně analyzuje: „Napadlo mě, že pokud přistanu ve Fiumincinu s řádným pasem, nebylo by lepší bez pasu? A za sebou potáhnu sirotčinec s dětmi. Pak se nemusím obtěžovat pasem a nějaká nevládní neziskovka bude po ruce a přispěje mi penězi, stanu se navíc slavným, budou tam i TV kamery. Dnešní humanita je vždycky tam, kde jsou kamery a novináři, kde se fotografuje. Pokud jdeš sám domů, pomůžeš staré zchromlé paní od naproti do schodů, chceš pomáhat podobným trpícím, tam nejsou kamery ani novináři, je to k ničemu. Kdo pomáhá hlavně cizincům, určitě to nedělá kvůli humanitě“. Tolik velký americký politolog. Proč to dělá hamburský lži-biskup
Stefan Hesse a německá milionářská pološlapka Carola? Třeba pro sexrajc. 


Žádné komentáře: