pátek 28. června 2019

avramopoulos sea watch


Evropskounijní (každodenní) podlosti a Italexit možný

Ať se nám to líbí nebo nelíbí, podílíme se na evropskounijních podlostech k Itálii i my. Jourová je servilní součástí odporného mechanismu jménem Komise. A Itálii několikrát trapně pošpinila. Loď pašeráků lidí Sea Watch 3 s imigrany na palubě proplula tuniskými vodami, nějaký čas statovala před Maltou a nyní zakotvila před Lampedusou. A Itálie je musí všechny přijmout. Podle náhledu komisařů EU, jediným řešením je vylodění v Itálii, loď pod holandskou vlajkou bez problémů dopluje kamkoliv, ale italský genofond se evropskounijním komisařům nezamlouvá, chtějí ho vylepšit severní Afrikou. Jourova by měla národu Čechů vysvětlit, proč se domnívá, že nejlepší pro Itálii bude civilizační a etnická smrt a zardoušení imigračními miliony.
      Italský ministr vnitra Salvini nepovolil vylodění. Unijní komisař pro imigranty Avramopoulos, který evidentně nenávidí Itálii, který ji napadá při každé příležitosti, prohlásil, že některé státy daly najevo solidaritu a jsou ochotné imigranty převzít. Jde samozřejmě o podvod, Evropská unie není než jedním velkým podvodem s krátkou pamětí navíc. Avramopoulosova podlá lež jasně plyne z vyjádření holandské státní tajemnice pro imigraci Ankie Broekers-Knol: „Holandsko je si vědomo zodpovědnosti, která plyne z faktu, že Sea Watch 3 pluje pod naší vlajkou, to však neznamená, že převezmeme imigranty, kteří jsou na palubě. Neotevřeme naše přístavy lodím ong“. Holandsko je přitom země, která patří, co se tyče sankcí proti Itálii, k nejagilnějším. Portugalský historik Herculano kdysi napsal: „Objevili jsme svět a zaplatili za to krví, nám v pátách táhli kuplířští Holanďané a my jsme to museli zabalit“. Výrok platí dodnes. 
     Avramopoulosovo plkání se opakuje už možná po sté, u každé lodi jsou jeho bláboly stejně prolhané. Evropská unie neudělá nic, ba naopak německé chartery převážejí z Německa imigranty zpátky do Itálie, Němci se odvolávají na dublinské dohovory - o imigranta se postará první země, kde vstoupil do Evropské unie. K dublinské reguli se odvolají nakonec vždycky i ostatní země a sliby o tom, že si imigranty rozdělí, se nikdy nesplní.    
     Evropská unie zamýšlí pokutovat Itálii za to, že překročila deficit rozpočtu o 0.1%, Itálie je přitom třetí zemí nejvíc přispívající do evropskounijního rozpočtu. Jak dlouho si ještě hodlají evropskounijní komisaři zahrávat s národní hrdostí Italů, brzo se podiví a spláčí nad výdělkem, Italexit je jenom otázkou času.
Reakce čtenářů Il Giornale.
VITTORIA MAR. Síla Matteo (Salvini) Jsou evidentně v nesnázích (EU), neví co by si už na nás vymysleli, postup Matteo dopředu, máš za sebou 60% italských voličů, Rozbij tu strukturu a nastol národní suverenitu, důstojnost a čest národa.
GIORGIO. Na hrozby odpovězme hrozbami!
GIO. Sankce? Utněme těch dvacet miliard, co platíme těm evropskounijním balíkům, obejdeme se pohodlně i bez nich, nezávislí a svobodní, jako jsou i jiné národy.
A stovky dalších v podobném duchu..
 

Žádné komentáře: