pátek 10. května 2019

torino altaforte

Fašismu všude plno

Předevčírem v podvečer v centrální italské televizi La7 významná televizní štětka Gruberová interviewovala ministra vnitra Salviniho stylem „vím, že nejsi fašista, ale přesto jsi fašista“, sekundoval ji novinář z HuffingtonPost, málokdy se poštěstí vidět v televizi tak extrémní politickou perverzi, nulovou objektivitu a zcela zřejmou televizní manipulaci. Televize přesto, že sociální média částečně převzala její funkci, je klíčovým mocenským nástrojem, Trocký říkal, kdo má v Petrohradě pod kontrolu telegraf na poště, povládne Ruskem, dnes to platí o televizi, sebevětší idiot tlemící se v televizi, ovlivní národ, volby a devastuje stát. Gruberová vytáhla několik let starou fotku, kde Salvini popíjí někde v hospodě s redaktory nakladatelství Altaforte. A to byl jeden z hlavních argumentů levicové fašistky. 
       Nakladatelství Altaforte publikovalo knihu interview se Salvinim od novinářky Chiara Giannini, a to otevřelo něco, co se v civilizovaném světě málokdy vidí. Samo o sobě to stačí k tomu, aby všichni z nakladatelství byli deklarováni za fašisty. Nakladatelství Altaforte má blízko k ideovým proudům akcentujících suverenitu států a evropské civilizační kořeny, najdeme zde publikace „Ezra Pound economista“ od Gianno Accame, „Austerity“ od ekonomky Ilaria Beffarini, „Ernst Junger“ od Evoly, „Hodnota kořenů“ od španělského historika Moi, Exuperyho, „Jan Palach a pražské jaro“ od Umberto Maiorka, romány Gustava Meyrinka, „Jan Palach“ od Petra Vyorala, atd. 
      V Turínu od čtvrtka do pondělka probíhá knižní veletrh - salon knihy, který je velkou  kulturní událostí, dozor levicového fašismu nad touto událostí je až brutální. Kultura je v Itálii (a nejen) v rukách levicového fašismu a ten ji
nepustí ze svého zajetí i za cenu likvidace kultury jako takové. Editor nakladatelství Altaforte Francesco Polacchi je vyšetřován turínskou prokuraturou pro údajnou obhajobu fašismu, stánek nakladatelství předevčírem kolem půlnoci organizátoři veletrhu nechali odstranit.
      Čeho se dopustil Polacchi, aby hned vyrukovali rudou ideologií posedlí turínští prokurátoři. Před dvěma dny v Radio 24, aby kontroval levicovou fašistickou demagogii, která všechny své oponenty oznámkuje tímto termínem, prohlásil v ironii, „Jsem fašista, největším zlem této země je antifašismus“. Polacchi zesměšnil levicové totalitaristy, kteří ovládají mediální monopol, terorizují svojí demagogií populaci a zaštiťují se antifašismem, kterého mají stejně mnoho jako Goebbels a Mussolini.
     Levicová mafie, které se vydává za antifašistickou, vládla donedávna v Itálii a dodnes má pod kontrolou spoustu oblastí, obcí a média. Itálie je politicky výjimečná země - bývalí komunisté se přejmenovali, a to stačilo, aby se zmocnili státních struktur, např. bývalý prezident Napolitano byl členem komunistického politbyra a šéfredaktorem komunistického deníku l´Unita, v husákovském Československu byl jako doma, podobně bývalý ministerský předseda D´Alema, kdysi šéf komunistické mládeže atd. Komunistická vláda nad Itálii by nebyla možná bez strategického spojenectví italských komunistů s evropskounijními byrokraty, vlastně evropskounijní ideologie je syntézou komunistické ideologie s globalistickým liberalismem.
      Turínská radnice a piemontská vláda, jako jeden z pořadatelů knižního veletrhu, které jsou v rukách levicové partaje PD (postkomunisté) se okamžitě chopily příležitosti, na Polacchiho podaly trestní oznámení, v jejich společné nótě se říká: „ve světle deklarace editora nakladatelství Altaforte a jeho profesionální aktivity je jasné, že to neodpovídá duchu veletrhu a jeho deklarace jsou nejspíš porušením zákona“. Starosta Turína řekl, že nakladateli soudy vysvětlí, co je obhajoba fašismu. Vyloučit nakladatelství z veletrhu, který má velký společenský dosah, a který je financován veřejnými prostředky, je samo o sobě projevem totalitárního fašismu.
      Levicoví ideologičtí teroristé považují celé pravicové spektrum (suverenisty) za fašisty a rasisty. Konzultanti veletrhu sestavili pro výroční veletrh 2020 seznam autorů, kteří jsou fašističtí: Céline, Mishima, Drieu la Rocelle, Berto. Autoři k vyloučení, neboť by prý mohli urazit levicovou senzibilitu národa: Maurice Barres, Gotfried Benn, Leon Bloy, Borges, Cioran, Claudel, Croce, d´Annunzio, Hamsun, Nabokov atd. Na seznamu se pracuje a přibudou další reakcionáři a rasisté.
       Na veletrhu se najde spousta knih komunistických es a jejich propagandy: D´Alema v nakladatelství Mondadori, Castro hojně zastoupen, podobně Guevara, Lenin, Ho Či Min. Nakladatelství Rizzoli bylo obezřetnější, nevolilo levičáky nenáviděného „fašisty“ Salviniho, ale osvědčeného nefašisty Adolfa Hitlera: Můj politický testament.
    Nicola Zingaretti není jen tak někdo, je prezidentem regionu Lazio nedávno byl zvolen šéfem PD (partito democratico). V nakladatelství Feltrinelli publikoval knihu „Velké náměstí“, která je obhajobou sovětského bolševismu a ortodoxně komunistickou propagandou. Samozřejmě proč nepublikovat svůj názor a interpretaci fakt? Ale z jakého důvodu zrovna tento levičácký sekerník vydává Salviniho za fašistu a knihy se Salviniho názorem by nejraději nechal spálit i s autorem. Zingaretti: „Pokud by neexistoval SSSR, potkalo by komunisty v celé Evropě totéž, co se s nimi stalo v Řecku. Bez SSSR by v Evropě nemohly existovat demokratické strany ani sociální pokrok, apod.“. Tolik Evropskou unií favorizovaný tajemník levicové PD Zingaretti.
      Velký italský teoretik umění Vittorio Sgarbi ke skandalizaci nakladateství Altaforte levicovou kulturní mafií v Turíně: "Dělal to Hitler s degenerovaným uměním. Nikdy před touto směšnou cenzurou jsem neslyšel, že by Altaforte někdo nazýval fašistickým. V neděli mám na veletrhu prezentovat svoji knihu, nevím, nemám-li udělat totéž, co Ginzburg (komunistický historik, na protest proti přítomnosti Altaforte na veletrhu, odešel), obhajuji právo každého publikovat knihu a účastnit se veletrhu. Existuje dělba moci, prezident Piemontu a starosta Turína, neofašisté praktikující cenzury knih, nemohou substituovat soud a podsouvat někomu zločin. Může být odepřeno právo názoru editorovi, který publikuje parlamentem potvrzeného ministra vnitra, který se dnes jmenuje Matteo Salvini.,   


Žádné komentáře: