středa 27. března 2019

ius soli

Ius soli a panika v milánském busu v neděli odpoledne

Zpráva v italských novinách:  vstoupil do autobusu (severoafričan) plného lidí, vytáhl kudlu a začal vyhrožovat, dnes jsou už Italové ostražití, okamžitě to většina pasažérů zaregistrovala a jak jinak... propadli panice a někteří posedlí ještě vyšší mírou strachu, dostali hysterický záchvat. Pár duchapřítomným a nezbabělým se ho podařilo pacifikovat. Autorem byl Egypťan Mahmoud, ilegálně se zdržující v Itálii, jednal pravděpodobně po požití nějaké drogy. Má už za sebou několik recidiv podobného typu, jeho odsun ze země vždycky zablokovalo otálení justice, vždy ho pustili na svobodu a on zmizel, jak se dalo očekávat. Salvini prohlásil, že tentokrát už ho odsun nemine.
       Minulý týden v San Donato Milanese Senegalec Qusseynou Sy, řidič školního autobusu, taktak že nezpůsobil tragedii, když podpálil školní autobus. Zabití padesáti školních dětí měla být msta za mrtvé imigranty ve Středozemním moři.  V minulých dnech ve středu Milána pár znásilnění ilegálními imigranty, neuplyne den, aby se v Miláně nepřihodilo něco z podobného typu radostí. Kdo je Beppe Salo? Milánský levicový katolicko-komunistický starosta. Vítač imigrantů ve velkém a inaugurátor mešit, které lombardská vláda nepovolila. Velký bojovník proti Salvinimu a advokát ilegálních imigrantů. Město se jeho zásluhou pomalu mění v imigrační  inferno.
       V sobotu večer opustila mladá italská dvojice diskotéku v centru Turina, podle tisku snoubenci, aby se prošli v nedalekém parku Valentino. Ilegálně se v zemi zdržující Guinejec Gueladjo Koulibaly vstoupil do hry, na kluka vytáhl flašku s uraženým hrdlem, klučina rychle vyhodnotil šance boje a utekl. Koulibalyho zajímala dívka, do té míry byl normální. Začal s objímáním a pomalu prohluboval svoje aktivity, dotyčná osmnáctka to přestala vnímat, dostala něco jako horor mortis a to pak komunikujete s bohy. Kluk naštěstí utíkal zpátky na diskotéku, vrátný přivolal 112 policejní pomoc. Policejní agenti našli dívku téměř nahou, v šoku, nemohla komunikovat. Ambulance ji odvezla do nemocnice, medici zjistili, že Koulibaly neměl dostatek času, aby pronikl do hlubších oblastí dívčina těla. Kluk rychle utíkal a policie byla ještě rychlejší. V ranních hodinách Kulibaly zajištěn v bufáči u Pádu.
       Příhoda vyvolala něco jako náznak revolty u agentů policie, násilného Koulibalyho už několikrát zneškodnili, ne v zrovna bezpečné situaci, známá je jeho kriminální minulost, ale vždycky, jak píší noviny, soudní paláce ztratily jeho stopu. Italská prokuratura je intoxikována levičáckou ideologií nejhorší provenience. Turinský sekretář policejních odborů Pietro di Lorenzo prohlásil, že policejní příslušníky jímá z postupů soudů a prokuratury zoufalství. Absolutní nedostatek respektu k policejní práci. Několikrát zadržený nebezpečný zločinec Koulibaly není výjimkou, spíš naopak. Podle funkcionáře policejních odborů nelimitované přijímání všech imigrantů, včetně tolerování ilegálů, není přípustné a společensky udržitelné.  
       V posledních dnech odhalila modenská policie velký podvod - 6000 případů zfalšování výsledků zkoušky z italštiny, test je nezbytný pro povolení k pobytu. 5 pachatelů bylo zadrženo, 25 dalších vyšetřováno na svobodě, důvodem pro spáchání tohoto trestného činu nebyla pouze korupce, ale i levicová ideologie, která vychází z přesvědčení, že na povolení k pobytu má nediskriminovaně nárok každý, kdo zažádá. V centru podvodu stojí lingvistické centrum univerzity pro cizince v Perugii. Po úspěšném složení zkoušek z italštiny, povolení k pobytu se vydává téměř automaticky. Policejní agenti do prostoru lingvistického centra nainstalovali kamery, které prokázaly, že něco jako zkoušky z italštiny byly zcela fiktivní podvodná hra. Cizincům se distribuovaly předem odpovědi na testy, nebo přímo členové komise vstoupili do hry a zfalšovali výsledek. Od Lombardie po Emilia Romagna síť CELI (certifikát italštiny) vydávala podvodné diplomy z italštiny, za několik stovek eur jindy ze solidarity s imigranty.
        Množící se násilné epizody, kdy pachateli jdou imigranti, nezabraňuje levičáckým fanatikům, aby rozjeli kampaň za automatické udílení italského občanství, všem narozeným v Itálii, tzv. ius soli, které před pár lety parlament zamítl. Záminkou pro levičáky je Egypťan Ramy, jeden z žáků v školním autobuse, který duchapřítomně přivolal policii.
      13letý Egypťan Ramy telefonoval na rychlou policejní pomoc a pravděpodobně zabránil velké tragedii. Ramy nejen, že za to požaduje italské občanství (pokud by se nedopustil trestného činu, v běžné proceduře by je dostal v osmnácti), ale v televizi prohlásil, že se v zemi musí zavést princip ius soli. Salvini se k tomu vyjádřil: „Jsem tomu rád, nebyli žádní mrtví, zasloužil se o to, stejně jako jeho školní kamarádi a policejní agenti. Co se týče občanství, musím respektovat zákon“. Ramy odpověděl v televizi, že za svůj heroický čin si on a další děti imigrantů, které byly v autobuse, zaslouží všichni italské občanství a ius soli musí platit. Bláboly mladého Araba by nebyly možné, pokud by jim nedávala prostor italská televize a neujali se jich ideologové levičáckých partají, včetně bývalé vládnoucí katolík-komunistické PartitoDemocratico. Občanství se uděluje po letech pobytu v zemi lidem bez kriminálních záznamů. A Salvini problém Ramy decentně komentoval: „Občanství se dává těm bez kriminální minulosti, nemluvím o 13letém, ale nechtějte po mně, abych byl úplně přesný. Pokud někdo nedostane občanství po 20letech pobytu v zemi (Ramyho rodiče), položte si sami otázku proč?
        Je hanebné jakým způsobem PD a levičácké noviny, které jsou jediné k dostání na Václaváku (La Republica) instrumentalizují celou záležitost. Ramyho hrdinství nebylo až tak úplné, iniciativa s voláním na policii přišla od Rickyho, což je Ital, hrdiny jsou i policejní agenti, kteří odvážně zasáhli. Sociálnědemokratická PD pokud by neoperovala něčím podobným ztratila by smysl své existence. Ius soli je fundamentální hodnotou civilizace, řekl v La Republica tajemník PD Zingaretti a podobně levičácká ikona Scalfari. levičáci si nyní našli záminku, aby princip národního občanství úplně degradovali, kdysi věnovali občanství řidiči autobusu  Senegalci Ouesseynou Sy a ten, jak plyne z jeho činů a projevů, Itálii nenávidí, občanství nemělo na jeho integraci žádný vliv. Evropští levičáci považují zákony za cár papíru, které mohou měnit popř. přímo ignorovat podle potřeb svých ideových dogmat. V případě zfalšovaných testů z italštiny se levicová dogmata velmi snadno roubují s korupčními principy.       

Žádné komentáře: