sobota 30. března 2019

imigrace libye malta

Humanitární kanál mezi Itálií a ČR

Když už je pro ČR zcela fatální otázka členství v EU, odkud se dá vystoupit pouze branou krematoria, měli bychom dobře volit, koho pošleme do Komise. Nikdy ne podobné týpky jako je Jourová. Efektem je pak třeba palm oil v retro keksech nebo nenávist Italů k Čechům. Dotyčná obviňuje Italy z antiimigrační nenávisti (viz odio) a vrcholem všeho je poučování, jak se mají chovat k Romům. Jourová tvrdí, že nenávist mají šířit i někteří italští politici, vychází z analýzy sociálních sítí. Salvini na sociálních sítích, kterého má asi dotyčná na mušce, je až přehnaně korektní v popisování kriminálních jevů spojených s imigrací a velmi umírněný v názorech, na rozdíl od svých pro EU oponentů, kteří se ani na síti netají tím, že by měl být zabit. Toto Jourovu a její komplice už nezajímá, je zajímá imigrační welfare. Její pomluvy komentuje v Il Giornale čtenář Wrights: „Navrhuji (po jejím útoku proti Italům) okamžité otevření humanitárního kanálu mezi Itálií a Českou Republikou, která pokud se nemýlím, uzavřela hranici pro všechny imigranty, včetně těch z válek“.
    Gianniverde je velmi decentní na hloupou pomluvu Jourové: „Velevážená paní Věro, Italové nenávidí zahaleče a delikventy a všechny ty, kteří přicházejí, aby je ti ostatní, kteří pracují, museli živit. Chováme respekt ke všem imigrantům, kteří přicházejí a pracují a respektují naše zákony a integrují se do našeho modus vivendi“.
    Čtenář Paladin: „Věro Jourová, předtím než se řeknou podobné komentáře, je nezbytné použít mozek, je nutné problém pochopit. Stačí projít některé čtvrti italských měst, Turín první, a zjistit k čemu došlo. Ohrožování za bílého dne, násilní severoafričané, kteří si vynucují (nežádají) almužnu, celé městské čtvrti obydlené muslimy, zdá se, že jste v muslimské zemi, v nebezpečné periferní zóně, kde zatýkání je normální...Určitě mohu pochopit, že pokud sedíte ve fotelu 1500 km od Itálie, pak těžko chápete oč jde, ale aspoň zavřete hubu a zanechte stupidních komentářů. Pokud je v Itálii nenávist, pak je to proti této Evropě z které jde na zvracení“. 
       Po přečtení podobných připomínek, které objasňují tristní fakta o imigračním problému, je jasné, že Jourová si počíná přímo hanebně, uráží národ, který  prochází ekonomickou krizi a musí živit statisíce imigrantů, kteří se rozhodli a EU tomu žehná, že přijdou do země a chovají se tam jako na dobytém území. 
      Gio47 Jourovu komentoval: „Je to vaše vina, nutíte Itálii imigranty, většina Italů jsou dnes proti havarované ruině, která se nazývá Evropská unie, zajímalo by mě, kolik stojí každého Evropana udržování něčeho takového, co se nazývá evropskou vládou? Kolik nás stojí imigranti, kteří přicházejí a jsou živeni, aniž by pracovali. Vážená paní, navrhněte ve své vlastní zemi ať přijme imigrační miliony, jako Itálie“.  Vtipný nápad, pak by viděla.
         Je to vina Jourové a kompliců z Komise? Pokud nepředpokládáme, že jde o pouhé loutky, pak náznak vysvětlení lze najít na dnešním informačním serveru occhidellaguerra. V současnosti je největším imigračním problémem Itálie a Malty spor s Komisí EU o bezpečnost libyjských přístavů, odkud přichází dnešní masová imigrace do jižní Evropy. Komise EU tvrdí, a vždycky bude tvrdit něco podobné, vysvětlení by měla Čechům podat Jourová, že libyjské přístavy nejsou bezpečné a v důsledku toho se kriminalizuje počínání současné italské vlády, která dohodla s Libyjci spolupráci v záležitosti imigrantů, popř. jejich vracení na africký kontinent. EU se odvolává na konvenci OSN, podle které „bezpečným přístavem je přístav, kde se mohou konat záchranné akce a kde život zachráněné osoby není v nebezpečí“. EU změnila názor na libyjské přístavy (považovány za bezpečné v důsledku přítomnosti agentury OSN pro uprchlíky) a nyní EU tvrdí, že přístavy odporují definici OSN,
      EU pokrytecky dává argumenty proimigračním levičáckým partajím v Itálii, popř. i soudům, které částečně blokují antiimigrační opatření italské vlády. Libyjská pobřežní ochrana přitom už zachránila desítky tisíc imigrantů a vrátila je zpět na kontinent, na životě je nikdo neohrožuje. Italská a maltská pobřežní ochrana úspěšně s Libyjci spolupracují. Bezpečně mohou lodi pašeráků lidí z těchto přístavů vyplouvat a shánět zde své klienty, ale opačný proces už podle EU není bezpečný.  


Žádné komentáře: