čtvrtek 14. března 2019

evangelisch strohm

evangelisch kamufláž

Letem světem internetem, jak zábavné je někdy krytí. Kdo by tušil, že evangelisch je totéž co nacistický. Nordická lest, jak lstivá. Vlk Fenrir  v kostýmku mazlivého koťátka a nazis ministerstvo rasové čistoty v Berlíně úřaduje v kostele, farář Heinz-Joachim Lohmann, odborník na čistotu národa, pověřen rasovým vyselektováním, tentokrát pouze členů evangelické církve, naštěstí, na ostatní dojde jinde jindy.
      Jak rozkošná camouflage. Na stránkách evangelisch.de, které se vydávají za oficiální webové stránky evangelíků, čteme něco, co se podobá stránkám ministerstva rasové čistoty z roku 1940.  Vedení evangelické církve Berlín-Brandenburg vydalo příkaz ke svým farnostem, pro příště se budou zkoumat názory farníků. Členové církve s názory moc napravo, nesmí být voleni do vedení církevních obcí. Nesmí být voleni členové církve, kteří podporují strany nebo organizace, které jsou pravicové a zastávají se humanitě nepřátelských cílů, tedy nechtějí islámské uprchlíky v milionech.
      Idea je do té míry jasná, aby ji pochopil každý blb a nemohl vycouvat. Pravicové je všechno, co není extrémně proimigrant aktiv levicové, síla aplausu pro ideu se monitoruje, a též dokumentuje. Pokud se jedná o členy AfD nebo členy organizací, které se stavějí proti přijímání imigrantů, případ po případu se to bude zkoumat. Církevní obce musí dobře zdokumentovat každý případ, v případě nejasností rozhoduje vrchní rasový selekcionér farář  Heinz-Joachim Lohmann.
       Na výše uvedených stránkách se dovíme i další zábavné věci podobného druhu, kritéria vylučování z církevních grémií na základě stranické a politické příslušnosti nebo sympatií, o tom co je křesťanské rozhoduje pár levičáckých pervertů. Propaganda nejprimitivnějšího druhu, biskup Bedford-Strohm se vyjádřuje, že vedení AfD je protikřesťanské, tento imigrační propagátor je všechno jiné než křesťan,  neváhal zapřít svůj biskupský kříž při návštěvě Chrámové hory v Jeruzalémě. Hlavním posláním křesťana je v intencích těchto antikristus fanatiků vítání imigrantů. Je nejvyšší čas, aby čeští evangelíci s podobnými perverty zrušili spolupráci, politika rasové čistoty je nakažlivější než mor a nedejbože, aby se něco podobného zavleklo i k nám.   

Žádné komentáře: