sobota 22. prosince 2018

relotius spiegel

Případ Relotius

Lež jako mocenský instrument současné evropskounujní ideologie. Claas Relotius zhanobil v článku ve Spiegelu americké městečko Fergus Falls v Minnesotě (a samozřejmě amerického prezidenta). Spiegel jeho pomluvy vydával za reportáž ze současné Ameriky. Americký velvyslanec Grenell vznesl protest proti eklatantnímu antiamerikanismu a nehorázným lžím německého, kdysi liberálního média. Skandál otřásá Německem, svědčí to o tom, že klanu Merkelové dochází dech. Spiegel patří k hlavním propagátorům islamizační, proimigrantské politiky Angely Merkelové.
       Týdeník Spiegel je prolhaný skrz naskrz, Jakub, bastard v posteli Augsteinů, spolumajitel Spiegelu, je učitelem mladého, cenami ověšeného německého reportéra Relotia. V německých televizích nutně přítomni v každém politickém pořadu. Případ Relotius je typický pro německá média, symptomem systémového vymývání mozků ad nauseam, směrem k pokroku v Evropě bez Evropanů.
      Realita se tvoří v pracovnách sebedeklarovaných géniů v německých televizích, ve Spiegelu, ve FAZ, v SudDeutscheZeitung atd. Česká televize se jako ke svému hlavnímu referenčnímu zdroji s nábožnou úctou obrací na tato média. Falšování Spiegelu jde až do takového stupně, že např. nejčtenější knihu týdne vůbec nezařadí do svého týdenního žebříčku nejčtenějších knih v Německu. Napsal ji někdo, kdo je jim odporný
     Poslední dva roky napsal Relotius pro Spiegel 50 příběhů. Vesměs všechny údajné reportáže si vymyslel. S pravdou manipuloval ve velkém, protože si to mohl dovolit. V roce 2015 to byl muž okamžiku. Velký advokát masové imigrační perverze Angely Merkelové. Pohádky o syrském azylantovi byly odporné, měl najít 500 eur, odevzdat na policii a odmítnout odměnu. V srpnu 2018 hovor s 98letou Traute Lafrenz z Jižní Karoliny, poslední příslušník protihitlerovské odbojové skupiny Weisse Rose, Lafrenzová mu má říkat, že z internetu je velmi dobře informovaná o německé vnitřní politice a sleduje s obavami pravicový radikalismus a AfD. Perfektní ukázka německého žurnalismu typu fake news plus nevybíravá podlost. Lafrenzová, jak se prokázalo, o internetu nic neví, Relotius v reportáži např. ukazoval Lafrenzové fotografie z údajně pravicové demonstrace v Saské Kamenici, která se však podle datace konala až příští den. Dcera Lafrenzové uvedla, že věty matce vkládal Relotius do úst. Claas Relotius byl dealer s morálkou se kterou se ztotožňuje celá redakce Spiegelu. Dávkovali to podle potřeby Merkelové německému publiku, tentokrát podvod předávkovali.     
      Reportáž  Claase Relotia v Der Spiegelu 9.7.2016, četlo se to v německých televizních zprávách a národ padal na pr...  Osudy: Děti králů. Ahmed a Alin měli deset a jedenáct let, když jejich rodiče zemřeli v Aleppu. Utekly do Turecka a pracují tam, jsou rozděleny, on sbírá kovový šrot, ona šije. Ve snu se jim zjevuje Angela Merkelová. 
  



Žádné komentáře: