sobota 27. října 2018

jourova salvini rom

Jourová, přidala se

Troppo odio. Trochu moc nenávisti. Poslední dny jsme svědky nevybíravě podlých útoků proti italské vládě z evropskounijních center Bruselu, Berlína, Frankfurtu. Hysterie protiitalské nenávisti. Jsou signály, že se to děje na přímý pokyn Merkelové a jejího klanu. Hrozby od ekonomického ignoranta komisaře Moscoviciho, už ne moc při smyslech Junckera, Draghiho atd.
     Včera se přidala k hanbě všech Čechů Jourová. Její bláboly jsou extra odporného zrna, otevřela rovnou koncentrační pece. Je znepokojena situací Romů v Itálii. „Vláda si zahrává s ohněm. Viděli jsme tyto kategorizace. V některých nacistických dokumentech se psalo, že jsou to neužitečná ústa ke krmení. Vzpomínáme temnou minulost. Jestli se zapomenou lekce, může se to opakovat“. „V Itálii a jiných zemích sledujeme problémy Romů se sanitou, bydlením, prací, vzděláváním a jinými faktory vyplývajícími s jejich diskriminace. Uspěli jsme, máme mapu nenávisti v členských zemích. Po velké vlně imigrantů jsou nyní Romové na řadě.“
      Diskriminace Romů a imigrantů ji připomíná temnou nacistickou minulost. V čem? Na první místě ona a ti kolem ní připomínají bunkr zv. Vlčí doupě. Ona mává mapou diskriminace a rasismu. Nezapomněla na svoji dědinu na Vysočině? Kolik Romů zaměstnala ve svém sekretariátě. Kolik Romů má mezi svým osobním služebnictvem? Romové jsou pro tyto politruky kanonenfutr proti evropským národům a členským zemím. Evropské národy jsou pro ně geneticky rasistické a k dokázání této pravdy, je dobrá jakákoliv lež. 
       Místopředseda vlády Salvini Jourové odpověděl: „Vznešená paní, proč nepřijedete a nenavštívíte romské tábory v Římě a Miláně? Přijeďte se podívat na zbraně, nezákonnost, zneužívané děti a uloupené předměty. Pak se vzpamatujete a změníte názory. Já chci jenom dodržování zákonů  a pořádku“.
     Je jasné, že dotyčná vznešená paní, pokud pojede do Itálie, míří do jiných destinací než jsou římské romské tábory a konečně dobře ví, jak se věci mají, přidala se jenom ke štvaní svých pohlavárů.


Žádné komentáře: