úterý 18. září 2018

salvini anna

Fašismus. Kde?

Asselborn: „Mám sen“ o fašismu Mussoliniho a Hitlera a Salvini se tam též zjevil." Junckerův otec v jeho snu nefiguroval, ten figuruje jen v archívech antižidovských nacistických programů, na nichž se výrazně podílel. Fašistická revoluce stejně jako komunistická, to byl vždy pokus o novou modernitu  a negování tradice. Vždy to byla nenávist proti občanské artikulaci, proti měšťákovi a buržoazii, jak občana oba dva typy revolucí pojmenovávaly. Evropskounijní ideologie není ničím novým než zmutovanou formou fašist-leninismu, proletariát si našli v imigrantech a fašizujících je v bruselském centru habaděj.
    Mateo Salvini na mušce. Totální zničení. Car musel být zastřelen s celou rodinou, žádná stopa minulosti nesměla zůstat. Mateo Salvini musí být tak očerněn, tak pošpiněn, že nakonec skončí v jámě éry bez trestu smrti. 
    Styděl bych se za Salviniho, být Italem. Kdo? Fotbalista Thuram, černoch. Půjdeme do války se Salvinim, na manifestaci imigrantů v Neapoli. Ušlechtilí proimigrant-leví se přidají.    
   Nejen fotbalisté, ale i Slovák Mároš Ševcovič, víceprezident Komise, se znepokojeně stydí: „Byl jsem spoustakrát v Itálii, vždycky mě dojalo, jak je tato velká a důležitá země proevropskounijní. Dnes jsme všichni znepokojeni. Musíme zajistit, aby i v budoucnosti se Itálie vrátila mezi velké proevropskounijní země“. Jak ušlechtilé!! To chce Mároš docílit státním převratem? Nebo vystřílet 65% Italů, kteří volili současnou vládu. Salvini mu odpověděl - xtý útok na Itálii, na Legu, na vládu,  dnes se do nás opírají, dlouhé roky tito lidé ignorovali potřeby naší země, pomáhali bárkám s imigranty, dnes jich k nám navezli již 700000, udělal by lépe, kdyby zavřel hubu a omluvil se.
   Před ním nadával italské vládě komisař ekonomie Moscovici „Itálie je největší problém eurozóny, suverenisté to není Hitler, ale spousta malých Mussolini“, vymyslel tento demokrat a vysoký socialistický funkcionář od narození. Komisař Oettinger byl velmi explicitní v demokratické lekci: „Trhy naučí Italy, jak hlasovat.“  Super jestřáb evropskounijní (fašo)demokracie, Jyrki Katainen,  místopředseda Komise: „Komise přirozeně neinterferuje do vnitřních diskusí, ale očekáváme stabilní vládu, která naplňuje závazky, musíme si být jisti“. Valdis Dombrovskis: „Vláda musí být rozumná?!“
    Podobně Juncker atd. Tito jestřábové se tváří jako velcí dobrodinci Evropy, z jakého důvodu jejich dlouholeté počínání způsobilo ekonomickou krizi v jižních zemích a nezvladatelnou civilizační krizi způsobenou masovou imigrací, která je přímo existenční hrozbou Evropě?
    Starosta Castenasa Stefan Sermenghi z PartitoDemocratico, bývalé vládnoucí strany, evropskounijní fašos by měli sledovat jeho vyjádření v televizi. „Jsem starostou za levici, bezpečnost je první prioritou občanů města, snažím se sloužit občanům. Musím popravdě konstatovat, že mezi Mateo Renzi a Mateo Salvini, dávám přednost Salvinimu“. Televizní redaktoři v Rete4 strnuli údivem.
Komentáře v IlGiornale.
   Anna. Z (národní)podstaty se něco zvedlo. Obálka Time (foto Salvini) to naznačuje. Určitě jsou komisaři znepokojeni, Těmto neužitečným podvodníkům a idiotům skončil mejdan. Salviniho myšlenky je pošlou domů, proto je jejich znepokojení zcela na místě. Evropa musí požadovat složení účtů od těchto delikventů.
Moshe. Podvodníci z Evropské unie mají drzost známkovat jako fašistickou demokraticky zvolenou vládu, skuteční fašisté jsou právě oni, kdyby EU nebyla fašistickou a mafiózní, dávno by je poslala tam kam patří. 

Žádné komentáře: