čtvrtek 20. září 2018

bacheletova

Bacheletová

Extrémní levičák, vytrénovaná v Honeckerově východním Německu, kde dokonce žila na státní náklady, posléze prezidentka Chile. Voliči v Chile ji nakonec vypískali. Patří do socialistické „pokrokové“ skvadry Lula, Morales, Maduro. Po havarijním prezidentování ji soudruzi vyexpedovali do OSN. Pro tak uvědomělou pokrokovou se job vždycky najde. A našel superdobrý. Vysoká komisařka OSN pro lidská práva a uprchlíky, pod sebou má 1300 lidí, rozpočet 200 milionů dolarů, napojení na další pokrokové agentury. Zaměstná v postech s celosvětovou působností davy uvědomělých spolusoudruhů.   
        Očekávalo by se, že se bude zabývat diskriminací ženy v třetím a hlavně islámském světě, mučením a vraždami politických odpůrců apod. Nikoliv. Bacheletová hodlá léčit choroby v západním světě.
     V projevu minulý týden avízovala boj s Trumpem a Orbánem, všeobecným lidským právům překáží právě oni dva a ultrazločinec Salvini.  Tomu pošle rovnou inspektory. Itálie přece musí zachraňovat tonoucí a nejlépe přímo na africkém kontinentě. V Saúdské Arábii a Kataru je to s lidskými právy lepší než v Itálii, kterou vykreslila jako pokračování třetího  rajchu. Itálie přispívá ročně 714 miliony eur OSN. Salvini na bláboly Bacheletové okamžitě reagoval, italská vláda peníze věnuje potřebnějším než je OSN a Bacheletová.
      OSN stejně jako EU aparát a jiné mezinárodní organizace, mají blízko k socialistické internacionále, sami se nominují a likvidují oponenty. Hierarchové těchto institucí prosazují perverzní ideály bez jakékoliv demokratické kontroly.
         Před pár lety Wolfowitz, extraschopný prezident Světové banky než ho Evropská unie zákeřným způsobem zlikvidovala, se vyjadřoval o OSN jako o zkorumpované, nefunkční  a vývoj blokující organizaci a navrhoval výraznou změnu v organizaci OSN. Fascinující idea. Kontinentální organizace (typu Africké jednoty) plus velké bloky zemí (USA a Kanada; Čína; Rusko a Kazachstán), by měly zástupce ve vrcholném orgánu, který by měl podobu dnešní Rady bezpečnosti a řešil by jen nejpodstatnější záležitosti planety. Ostatní agenda, kterou se dnes zabývá OSN, by zůstala na kontinentální úrovni. 

Žádné komentáře: