pátek 27. července 2018

benemeritas ceuta

Trapné a ještě trapnější

Celá ta ubohá špinavá komedie zvaná Evropská unie a bohužel trapní jsme i my všichni, kteří to tolerujeme. Hlavní téma evropskounijního dne (prošlo všemi EU televizemi) je „morální lekce póvlu“ a světe div se, pasažéři na letišti ve Stockholmu ji tleskali - letadlo nemohlo vzlétnou, totiž Švédka se odmítla posadit pokud nevrátí zpátky do Švédska afghánského ilegála. „Proč ji nedají po čun. a nevyvedó z letadla“, řekla mi známá, brněnská Řekyně zkoušená životem, madame Elektra.  Švédský známý mi v emailu napsal, že to bylo rafinovaně zinscenované. Hmm? Ta rafinovanost?
    Druhá podobná informace, tentokrát z jihu, 600 černochů překonalo hraniční bariéru v Ceutě a proniklo na španělské území. Doslovně. Vyzbrojeni velkými noži a plametomety rozpoutali s neobvyklým násilím boj se španělskou národní policií střežící hraniční bariéry, víc než dvacet policistů zranili. Ještě dnes v ulicích Ceuty oslavují ve velkém své vítězství, před evropskounijními televizními kamerami, které jim fandí. Triumf, který se rychle rozšířil do celé Afriky. Je to taky triumf nehorázné evropskounijní zbabělosti a podlosti kasty, ať už je v Bruselu nebo jinde, vůči vlastnímu lidu. Do Španělska a dál je cesta otevřená, obránci této chatrné pevnosti se vzdali, bez výstřelu, za chechtotu bruselských ožralců a jejich amantů. Pevnost bez armád, plná zbabělců.
     Daleko od triumfu, v nemocnicích v Ceutě ošetřují zraněné policisty, jimž podlá vládnoucí kasta nedovolí použít zbraň. Mohou se pouze nechat zabít. Pokud někdo z gardistů v nemocnici zemře, vládnoucí socialistický klan to prohlásí za nepříjemný pracovní incident, píší španělské ABC. Španělský socanský ministr vnitra včera vůbec nepovažoval za nutné zmínit tuto hrůzu. Narušení zločinným způsobem státní hranice, s použitím zbraní, se zločinným záměrem. Nikdo není zodpovědný. Pokud nejsou zodpovědní zločinci, tak je zodpovědný Sanchez a socani kolem, kteří je záměrně kryjí.
    Kolik let vězení dostávali příslušníci baskické ETA, kteří se podobnými prostředky snažili vynutit nezávislost země. Až stovky let. Černoši v Ceutě mají absolutní beztrestnost, apriori. Dostanou povolení k pobytu a dál už budou žít na náklady státu.
      Sanchez se před dvěma měsíci intrikou zmocnil vlády a první návštěva v Moncloa (palác ministerského předsedy) byla "výjimečná" - Soros. A imigrační mašina se rozjela naplno směrem ke Španělsku. Okamžitě se zvrávoraly stovky všech možných a nemožných neziskovek, levičáckých seskupení, (anti)fašistické bandy, stovky proimigračních blogů. 
    Ve velmi čteném ABC píše jeden žurnalista. Je to jako náhlá bolest na prsou. Bylo to tak vždy? Zadusíme se. Každý den víc a víc. Na plážích kolem Cádizu jsou zvyklí na imigranty, ale to co přišlo se Sanchezem, přesahuje všechny meze. Algeciras, Barbate, Tarifa už jsou jich plné a každý den přicházejí další. Rezignovali jsme, říká jeden příslušník Benemerita (policie), madridské centrum to nezajímá, nejsou lidi ani peníze a není chuť někomu v něčem bránit, a hlavně ne imigrantům.
     Tisíce imigrantů zaplavily v posledních dvou měsících i andaluzské pláže, do Španělska dnes přichází víc imigrantů než do Itálie a do Řecka dohromady. 70% jsou černí ze subsaharské Afriky, 30% Arabové z Maghrebu. Podle ABC s černochy nejsou tak velké problémy jako s Araby, Afričané jsou  pasívní, chtějí se vyhnout problémům a pokračovat dál, do Německa, Francie a Belgie. Arabové naopak chtějí zůstat v zemi, chtějí se vyhnout odsunutí za každou cenu, včetně podvodů všeho druhu.
      Imigranti obvykle zničí identifikační doklady, všude jinde ve světě už imigrant nemá šanci, je považován za kriminálníka pokud neprokáže nebo nedokáže svoji identitu. V Evropské unii na druhé straně platí tak perverzní legislativa nebo spíš záměrná bezzákonnost, že stát pokud nezjistí imigrantovu identitu, ho musí navěky považovat za žadatele o azyl a živit ho.   


Žádné komentáře: