úterý 12. června 2018

vittorio feltri salvini

Vittorio Feltri: Jednoduché řešení

Novinář velkého jména Vittorio Feltri v Il Libero. Jednoduchým způsobem vyřešit pašování lidí ze severní Afriky. Levičáci otvírají severoafrické imigraci brány obcí, které jim ještě zůstaly, ještě ve větším rozsahu než ji známe, aby dokázali, že Salvini a LegaNord nejsou schopni zastavit severoafrickou invazi. Salvini je deset dní ministrem vnitra a levičáci už ho vinní z toho, co sami desetiletí nedokázali vyřešit. Ministr je svázán stovkami zákonných blábolů italské a evropskounijní provenience, které mu svazují ruce. 
    Možná existuje jednoduché řešení evropskounijní proimigrační perverze a demagogie. Minulý týden vplula do italského přístavu německá loď se 400 Afričany, zachránila jim život od jisté smrti. Úžasná humanitární operace. Jenom není k pochopení, z jakého důvodu se udatní němečtí zachránci nasměrovali k Itálii a vulgárně řečeno, se nám vloupali do domovů. Není to moc  velkorysé. Němci mohou zachraňovat koho chtějí, je to od nich hezké, ale na svůj účet. Ať si zachráněné odvezou do své země a ubytují si je tam.
    Ministr Salvini by měl okamžitě postavit mimo zákon italské ong, zakázat jim vstup do Středomoří a stejně tak zakázat, aby nám jakákoliv cizí loď vozila muslimy a černochy z Afriky, nemůžeme je hostit, nemáme na to.
    Nikdo nemůže nutit Italy, aby dávali co nemají – peníze – na asistenci africkým národům, kterým navíc nic nedluží. Vyhostit někoho, kdo se k nám nakvartýroval, je velmi obtížné, ale nedovolit španělským, německým a holandským lodím, aby vplouvaly do našich přístavů, je hračkou. Samozřejmě nevyřešíme tím úplně všechno, aspoň část z těch hrozných problémů.
     Salvini udělal jenom dobře, že začal u Acquaria, pluje pod gibraltarskou vlajkou, Malta stejně jako Itálie nemá na to, aby je hostila, Gibraltar nebo španělská destinace jsou pro tuto loď optimální.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Acquaria to má najbližšie do Líbye.Môže to skúsiť aj v Izraeli.