čtvrtek 14. června 2018

macron sanchez carmen

Bez ostychu Macron

Straší nás imigranty, aby maskovali propastnou korupci ve státě, tak nějak to včera řekl miliardář tč. slovenský prezident, bývalý ministerský předseda Fico to uvedl do správných kolejí. Proimigrační demagogie v Evropské unii ve všech koutech.
    Sanchez otevřel Španělsko 600 černochům z Acquaria, stařena Carmena tč. starostka Madridu si jich vezme dvacet. Video se Sanchezem  demonstrující jeho pravou lásku, koluje po youtube, pohladil imigrační dítě a vzápětí, v domnění, že ho nikdo nevidí, si dobře vydrhnul ruce. Loňské předvolební debaty ve španělské televizi mě naplnily velkým optimismem, existuje ještě něco blbější a trapnější než česká politická scéna v ČT - španělská v TVE. Kolem enkláv Ceuta a Mellila jsou ploty až do nebe a těhotné Afričanky potratí v příkopu, ale to nebrání španělským levičákům udělovat lekce o humanitě typu „imigrační vlny se nedají zastavit, je to klimatem, válkami, bídou“. Španělsko je dobře opevněno.
    Demagogie kolem Acquaria neutichá, Macron doslovně řekl, že je mu z italského postupu na zvracení. Francouzský transvestita si nevšiml, že italská marina za poslední dva dny už stačila zachránit tisícovku imigrantů a přivést do Catanie. U Ventimiglia se válí v blátě těhotné Afričanky s dětmi a Francie je nepřijme, i když mluví francouzsky (sice jako španělské krávy napsal týdeník Causeur) a jsou z bývalých francouzských kolonii. Italský ministerský předseda Conte zrušil plánovanou návštěvu v Paříži dokud se transvestita neomluví. Itálii podpořil i velvyslanec USA v Paříži Eisenberg „francouzský styl v polemice není adekvátní“. 
     Italská čtyřiadvacítka (ředitele nestihla nová vláda vyměnit) je příkladná v masírování "rasistického" publika,  již několik dní ukazuje každou půl hodinu záběry z Acquaria, sice nic tragického nevidět, ale televize doprovází záležitost nenávistnými komentáři farářů papeženců, postkomunistů, socdemokratů a dobře placených žurnalistů z mainstreamu. Skuhrají podle humanistického scénáře evropskounijního typu.
    Italové už nasypali imigrantům miliardy, přitom peníze by potřebovalo italské školství, nejchudší, zdravotnictví i poloprázdné italské banky. Miliardy pro nezvané hosty, něco takového nemá nikde na světě obdobu. Evropští komisaři vzkázali, že Itálie musí dělat ještě víc. Evropskounijní hlupáci zničí definitivně výkvět evropské kultury, zničí úžasnou materiální a duchovní kulturu, bohužel se na této demagogii podílí i ČR.
      Italská levicová mafie parazituje ve velkém na azylovém průmyslu. Levicoví ministři bývalých vlád přidělili sobě a spřaženým levicovým kooperativám a jejich hotelům obrovské finance na ubytování nezvaných hostů, kteří v drtivé většině nedostanou azyl. V celém tomto byznysu se vezou tisíce advokátů, zkorumpovaní úředníci, levicoví soudci. Azylová jednání se vlečou dlouhé měsíce.
    V této situaci je odvaha Salviniho nepředstavitelná. Překonat bariéru proti zdravému rozumu, kterou s podporou Merkelové vytvořil donedávna vládnoucí sociálnědemokratický klan, nebude snadné: „Nelze nic dělat, evropské dohody a mezinárodní konvence jsou tak komplikované a dlouhodobé. Evropská unie řeší imigrační politiku, podle Merkelové existuje pouze evropské řešení, žádně řešení na národní úrovni“.
     Taktika Merkelová a evropskounijních politruků připomíná sentenci starého čínského filozofa „Nic nedělat a bude všechno uděláno.“ Evropa se stane odnoží islámské severní Afriky, co muslimský generál Tarik před dvanácti sty lety nestihl, to Merkelová, Jourová a spol. dokončí.      

Žádné komentáře: