středa 16. května 2018

pais

Pionýrský hektar kukuřice v evropskounijních hodnotách

Nadpis článku v El Pais, politickokorektní proislámské hlásné troubě (spolumajitelem je katarský vládce), mi připomněl dávnou historii  let šedesátých a podobný nadpis v hlásné troubě tehdejšího režimu Mladé frontě: „Pionýrský hektar kukuřice v každé dědině, socialismus urychlí“. Pionýrské konference na dané téma dvakrát do roka v každém okrese a foto pionýrů vylamujících kukuřičné klasy v centrálním tisku, politickokorektní idioti měli o čem psát. „Bude víc zrna a konsekventně maso bude i ve čtvrtek“, článek v MF doprovázený barevnou tématickou mapou výnosů pionýrských hektarů. Vyrazilo to dech polokulakům a ne moc uvědomělým učitelům základních škol na jižní Moravě . 
   „Které evropské demokracie nejlépe bojují s ruskou desinformací“, článek v anglické verzi El Pais, doprovázený pětistupňovou barevnou tématickou mapou. V první kategorii frontových států je Británie, Švédsko a Estonsko, tam už lidi téměř zalezli do krytů a trénuje se vrh granátem i na základních školách.  Česká republika, Francie, Německo aj. jsou též dobří, v kategorii druhé. A Řecko s Kyprem jsou Putinovi kolaboranti. Ne, nejde o vtip.  
       Místoředitel El Pais David Alandete reportuje ty úžasné věci přímo z Prahy, čerpá je od Veroniky Víchové, která je přímo u zdroje těch super inteligentních informací v tanku ducha, který se pojmenoval „European values“ aneb šoroš-money. Spolufinancujeme my všichni.
     Dovídáme se úžasné věci, Rusko už téměř rozbilo Španělsko, Katalánci tak vizí na ňadru španělské madre patria, to jenom ruská jedovatá propaganda jim zatemnila rozum, ale jak píše Alandete(&Víchová), všechno už je dobré, španělský stát se už dobře vyzbrojil a mozek Kataláncům uzdravil (poslanci sedí v base). Jedním dechem a v jedné větě s minulým dramatem, naznačuje geniální dvojice Víchová-Alandete, že nový koordinovaný ruský útok uvrhne i Itálii do chaosu. Miliony Afričanů spolu s evropskounijními vlastenci ji podle náznaků pražského tanku ducha vyvedou z proruského chaosu a dál se bude vládnout.
      Španělsko-česká dvojice evidentně není anglo-hablante, některé pasáže nejsou smysluplné, ale bojovou odhodlanost to nezastře - španělská vláda má být částí koordinovaného meziministerského úsilí - originální větu moji angličtí sousedi nedešifrovali. Podobně málo smysluplné wide margin to establish institutions atd. jsou jasné pouze Čechům a Španělům: tank ducha se rozjede ještě razantněji pokud se mu navýší budget.
      Největší nehoráznost nakonec - tým, který ustavila Mogherini, který se zabývá strategickou komunikací, měl dostat málo peněz, milion eur, má to být zlomek toho, co dostává z Moskvy ruská mezinárodní televize RT, 300 milionů eur. Nic netvořící evropskounijní paraziti versus světově sledovaná televize.

Žádné komentáře: