středa 16. května 2018

iq flynn francie

IQ (je) rasistické
Inteligence je určitě důležitý faktor doprovázející lidský rod, je nutné si uvědomit, že je pouze jedním faktorem z mnoha dalších, ovlivňujících místo člověka ve společnosti a není v žádném případě korelováno se šťastně prožitým životem. V RiposteLaique píše o IQ determinaci Pascal Bernard. 

    Průměrné IQ ve francouzské populaci se za posledních deset let snížilo o 4 inteligenční body, v ostatních evropských zemích je to podobné nebo minimálně IQ stagnuje, i když podle tzv. Flynova efektu by mělo růst každý rok o tři body. Mezi mnohými argumenty proč tomu tak je, nejpravděpodobnějším se jeví populační nahrazování evropské populace imigranty z oblastí nízkého IQ.
   Považuje se za prokázané, že největší podíl na formování IQ mají genetické vlivy: studie kvantifikují tento vliv v intervalu (43%-60%). Studie ukazují, že zděděná inteligence má podstatně větší podíl na IQ než kulturní milieu v němž jedinec vyrůstá. Zajímavé je, že podíl genetického vlivu je u 12letého 55%, u 17letého 66% a u 50letého 81%. Tedy v padesáti letech se naše IQ výrazně přiblíží IQ rodičů.
     Pokud vstoupí do bádání rasová determinace, pak studie ukazují, že žlutá rasa má v průměru o 60 cm3 větší mozek než bílá rasa, a ta o 100 cm3 větší než černá rasa, což reprezentuje miliony neuronů. Průměrné IQ je u východních Asiatů (Japonci, Korejci, část Číňanů) 108 bodů, u bílých (a ostatních Číňanů) 100 bodů,  64-75 bodů u Afričanů, 84 u severoamerických černochů, kde se odhaduje 20% metisáž s bílou rasou. V USA navzdor dlouholeté edukaci černochů se nepodařilo přiblížit jejich průměrné IQ ostatním etnickým skupinám. Rasová mixáž zvedne průměrné IQ znevýhoněné rasy a sníží IQ druhé rasy.
      V USA Židé 109 bodů, Číňané 101 bodů, bílí 100 bodů, Indiáni 87 bodů, černoši 84 bodů. Průměrné IQ Židů Aškenazy (východoevropští) je závratných 110 bodů. Židé přitom žili dlouhá staletí v ghettech a prakticky neměli genetický kontakt s okolní populací, vypadá to, že IQ si v ghettech střední a východní Evropy vyšlechtili. Po zrovnoprávnění Židů s ostatní populací počátkem 19. století pozorujeme obrovský civilizační a kulturní posuv nesený vysokou inteligencí tohoto etnika. 
      Ve Francii má dnes 40% nově narozených alespoň jednoho z rodičů afrického původu. Šofér k výkonu povolání potřebuje IQ 90 bodů, lékař 120 bodů, vědec 130 bodů. Slabé IQ nedovoluje části imigrované populace ve Francii se integrovat do společnosti, kterou vytvořila bílá nebo žlutá rasa.
     Pascal Bernard odpovídá na kritiku článku ze strany některých čtenářů: Průměrnému (elitnímu) Evropanovi je k smíchu církev odmítající darwinismus a evoluci, ale ti samí Evropané odmítají akceptovat pravdu o vývoji mozku a inteligenci, země není plochá a rasy na ní se liší inteligenční kapacitou a současná imigrace do Evropy sníží její průměrnou inteligenci. Není to otázka hodnot, ale empirický fakt.


Žádné komentáře: