neděle 17. prosince 2017

biden obama

Italští 007 a Obamův tajtrlík

   Joe Biden, Obamův víceprezident, který osm let dělal Obamovi kašpárka a z kterého nikdy nevypadlo nic jiného, než přitroublý úšklebek, se vyjádřil ve  Foreing Affairs, ruští hakeři měli zvrátit volební výsledky v Trumpův prospěch loni v Americe. Nyní ruští hakeři pomáhají Lega del Nord a Hnutí pěti hvězd v předvolebním boji a měli ovlivnit výsledky nedávného referenda o italské ústavě. 
    Americký kašpárek může vyplodit jakýkoliv blábol, konečně nikdo od něj neočekává nic jiného. Politickokorektní média mají futr. Naštěstí ředitelé italských tajných služeb Ansa a Aise, Mario Parente a Alberto Manenti to uvedli na pravou míru. Včera se vyjádřili v paláci San Mucato: „Žádné evidence pro něco takové nejsou a volební data jsou dobře zabezpečena.“ Na rozdíl od Obamovy administrativy, která neoprávněně vydala volební lístky několika milionům lidí bez hlasovacího práva (imigrantům) navíc.
Komentář čtenáře Corriere della Sera.
Alessandro Poma. Vměšování Obamy a jeho administrativy všude ve světě bylo obludné. V Itálii chtěli v referendu prosadit „si“ a dělali proto všechno možné. Rozbili Jugoslávii, zničili Libyi, nezapomeňme na převraty v jižní Americe.

      

Žádné komentáře: