sobota 16. prosince 2017

merkel millgram jansen

Soudy v režii A. Merkelové aneb (ne)chceme tento druh perverzních hrátek?

27 února letošního roku v Euskirchenu. Drogově závislý Turek navštívil svoji 33letou expřítelkyni, aby prý po letech uviděl svého osmiletého syna.  Přesvědčil se, že vše OK a odešel po svém. Cestou necestou, po několika hodinách opět zatoužil po bytu své expřítelkyně, vrátil se a domáhal se vstupu. Expřítelkyni přitom bodl nožem a když se snažila uprchnout k sousedům, stačil ji zasadit 33 bodných ran. Nepřežila. Malému synovi nevěnoval pozornost při vraždění, ani potom.
    Ach německé „soudy“ podivně soudí, hlavně na islámské imigranty nesahat. Předseda bonnského soudu Josef Jansen ve čtvrtek vyslovil osvobozující verdikt. Vrah prý jednal v akutní psychóze. Je otázkou jestli v akutní paranoii nejednal též bonnský soud.   
   V Expressu se dočteme, že víc než zdůvodňováním rozsudku – v případech islámských imigrantů soudci nemusí nikomu nic zdůvodňovat – se Jansen zabýval útoky na budoucí reakce sociálních médií. „Dovedu si představit reakce sociálních sítí, nikdo mi nebude říkat, co znamená právo.“
    Turek, řadu let v Německu, kromě trestných činů a sociálních podpor žádná jiná smysluplná aktivita. Země básníků a myslitelů mutovala v zemi psychóz a perverzí, vrazi jsou fašizoidními soudy vydáváni za nemocné nevinné nebo přímo za rasistické oběti společnosti. Přitom soudy a režimní administrativa jsou plní antisemitismu a protižidovské nenávisti.
    Na informačním serveru inFranken druhý případ stejných soudů. A brutální  krvelačnost, msta nebo bůhví proč němečtí fašizoidi od soudů tak řádí. Babka Ingrid, 84 let, nemějme slitování se stařenou a ukřižovat tu starou. V Bad Wörishofen ve Švábsku. Doufala, že nejvyšší prokurátor v Mnichově se slituje a do basy nepůjde. Generalstaatsanwaltschaft se neslitoval a patří ji to, na osm měsíců za mříže. Ingrid Millgram alias babka Ingrid, nakradla v marketu za 70 eur a doznala to na mučidlech místního gestafa. Když zaplatila otop v bytě, nájem a medikamenty, zbylo jí 180 eur na potravu, asi by to bylo málo i v ČR.
     Všechno si to prý sama zavinila, 45 let pracovala jako švadlena, a tak co by chtěla, naznačují Augsburger Allgemeine Zeitung. Soud v Memminger babu odsoudil k peněžní pokutě, odmítla platit, další soud přilepil podmínku. A pak už netvrdo do basy.
     Nejvyšší státní zastupitel v Mnichově Joachim Ettenhofer: „U 84leté Ingrid Millgram je špatná sociální prognóza a lze očekávat další trestné činy. Udělení milosti je něco výjimečného, musí se zohlednit ochrana právního řádu, obnova právních regulí a působení na třetí stranu“ a tento žánr blábolů zaplnil celou stranu. Možná kdyby konvertovala k islámu a market podpálila, pak by ji zvedli penzi a žádný soud. Milost v Mnichově zamítnuta a nástup do basy na osm měsíců okamžitě, jsou tradičně tvrdí, ani Fučík se tam milosti nedovolal.  

Žádné komentáře: