úterý 3. října 2017

frantisek ratzinger

Už se Italům nezamlouvá a ať se Ratziger vrátí

Italové vystřízlivěli z argentinského papeže. Komu se tento člověk velmi zamlouvá je celkem jasné – světovému establishmentu bohatých, globalistům, kosmopolitním elitám a financím bez vlasti. Zamlouvá se sorosovským ONG, které touží proměnit církev v lágr pro imigranty a imámům na římské periferii. Nezamlouvá se Italům, kteří jsou čím dál tím víc postiženi jeho řaděním.
     Sondáž italských novin Il Tempo to potvrzuje. 89% Italů s počínáním papeže nesouhlasí. Pouze u 11% má důvěru. „Je příliš politickým a málo religiózním“. Italové nesouhlasí s jeho vedením církve a v posledních týdnech s jeho vměšováním do diskuzí kolem legislativy o právu na občanství. Podle mnohých je filo-islámský. A kupodivu většina soudí, že opravdovým papežem je Ratzinger.
    Italům se nelíbí papežovy postoje k imigrační invazi a úplné ignorování utrpení Italů, kteří jsou s invazí dnes a denně konfrontováni. Mnohé Italy překvapuje jeho slabá religiozita a nulový akcent na otázky víry. Mnozí považují za skutečného papeže na trůně svatého Petra Benedikta XVI.
  

Žádné komentáře: