neděle 20. srpna 2017

mossos esquadra

Jediný agent Mossos d´Esquadra zastřelil čtyři..

Vrahy v Cambrils. Měl by být navržen na Evropskounijní hlavní cenu, o Evropu se zasloužil víc než Juncker+Merkel+ EU Brusel komandatura.  Ve městě Cambrils blízko Taragony agenti Mossos d’Esquadra prováděli běžnou dopravní kontrolu u kruháku u námořního klubu.
Audi A3, které přijíždělo z centra města, se pokoušelo po chodníku ujet policejnímu vozu, zabilo přitom jednu ženu. Manévr se jim nezdařil a narazili do policejního vozu, zranili tam sedícího policisty, který utrpěl silný otřes mozku. Z vozidla Audi vystoupilo pět mužů a vyzbrojeni armas blancas (nože, mačety, sekyry) směřovali k policistovi kontrolní hlídky, ten vytáhl pistoli a čtyři z nich chladnokrevně zastřelil. Pátý utekl směrem k parku Pi Rodó. Na útěku zločinec ještě stihl bodnout nůž do obličeje náhodného chodce. Nakonec byl zastřelen seržantem regionální policie (ARRO).
    Policejnímu agentovi, který vrahy pohotově zastřelil se od včerejška dostává psychologické podpory. Nejspíš se obává msty od levičáckých partají a španělských antifas.

Žádné komentáře: