sobota 19. srpna 2017

merkel krusne hory

Vypískána

Merkelová v Annabergu v Krušných horách. Žije tam neobyčejně kvalitní populace, potomci českých protestantů, kteří opustili vlast v sedmnáctém století. Videa se záznamy jejího vystoupení jsou velmi přesvědčivá. V Annabergu protestovalo kolem tribuny 200 lidí a nepomohla jí ani zvuková technika,  protestující dav ji úplně přehlušil. Podobně v durynské Apoldě. Minulý týden něco podobného v Hessensku.
   Nedaleko od tribuny dav s plakáty: „zrádkyně národa“, „Merkelová NDR 2.0“, „konečně už táhni“.  Demonstranti ji připravili viditelné peklo. Merkelová přijela do Annabergu se silnou ochrankou, posluchači byli pečlivě vybráni režimními partajemi. V projevu nevybočila z obvyklé mantry banalit. „Ukázali jsme, jak jsme připraveni pomoci lidem, kteří  jsou v nouzi. Svět kolem nás se mění, mnozí lidé jinde sní o svobodných volbách (dnes už i v Německu). Penzisté se ptají, zda-li je penze jistá. Lidé z automobilového průmyslu mají strach o joby. Jsou to oprávněné otázky. Já pamatuji na budoucnost německých dětí.“ 
   V durynské Apoldě volal protestující dav: „táhni už“, „jsi prolhaný pytel“, „hranice a nepropustné bariéry“, „kdo ji volí, volí neohraničenou imigraci podvodných uprchlíků“.
    Minulý měsíc při předvolebních vystoupeních levičáckého štváče, cenzora facebooku a ministra justice Maase v Drážďanech a ve Zwickau byly protesty ještě ostřejší.
Komentář čtenáře ET wm k vystoupení Merkelové.
   Kdekoliv likvidátorka Německa number one právě vystupuje, setkává se s jinou realitou než v Bundestagu. Setkává se s názorem suveréna – lidu. Jako virus se pokouší režim Merkelové o evropské národy. Stále chci věřit, že toto virusové zamoření ztroskotá na imunitní odezvě evropských národů.

Žádné komentáře: