čtvrtek 13. července 2017

ideologie levice

Idiot ministerským předsedou

Bohužel se to stává často i v Evropě, Giampaolo Rossi v il Giornale má konkrétně na mysli rychlého smskovače Renziho.
Italská levice dnes změnila po x-té svoji image. S úžasnou chameleonskou kapacitou, která ji vždy charakterizovala, poslala definitívně do archívu proletáře a nahradila je globalismem. Buďme otevření, levičáky na imigrantech nic neruší, snad kromě toho, když někteří z nich  ruší šik estetiku elegantní vily Capalbio; pak chápeme pohoršení intelektuálů, liberálních podnikatelů a kaviárových feministek.
    Před časem vymyslela pokrytecká levice  humanitární narativu, která otvírá Itálii imigrantům (jsou to uprchlíci a nemůžeme jim odmítnout náš dům, jsou tak chudí..). Dnes se už neobtěžují žádným vysvětlováním. Katolicko-komunistický uprchlický byznys už nic nezdůvodňuje. Jsou tu a přijdou další, abychom měli na důchody (samozřejmě je to velký ekonomický nesmysl z mnoha důvodů).
    Levičáci ve vládách v posledních letech zcela záměrně projektovali a prosazovali rozhodnutí, která spustila obrovskou imigraci, místo, aby ji kontrolovali, jak ukládá zákon. Ilegální imigraci učinili beztrestnou. K prosazení této protizákonnosti se mobilizovali intelektuálové, mocní ve finančním světě a balvani od katolíků i komunistů. Podivný smysl pro priority v zemi, přitom platný zákon umožňuje cizincům cestu k italskému občanství (za poslední dva roky 400000 cizinců dostalo občanství). Levičáci schválili zákony o očkování v takovém rozsahu, že něco obdobného neexistuje jinde v Evropě. Evidentně nás připravují na imigrační záplavu ještě většího rozsahu.
   A další skandál vyšel nyní najevo.  V roce 2014 žádal Renzi Evropskou unii, aby všechny lodě s uprchlíky ve Středozemí směřovaly do Itálie (potvrdila to Emma Bonino). Nezměrný diletantismus a arogance  Renziho, jinak neschopného něco s EU vyjednat nebo zabránit ekonomickému propadu Itálie. Nejspíš chtěl zvednout procento imigrantů v zemi.
    Dává to tušit, že Itálie se stala pro někoho testovací laboratoří, pokusem jak rozpustit národní stát a zavést sociální modely vyplývající z globalizace. To je odpověď levičáků na demografickou, sociální a kulturní krizi Itálie. Pasívní akceptování nezměrné a nekontrolovatelné imigrace jako nevyhnutelný osud nás všech.
    Toto všechno není pouze idiocie levice a části mainstreamové inteligence; je to program, který italští lokajové Sorose a jeho mocní kamarádi naordinovali naší zemi. Zde je totiž zesláblé národní povědomí, od sedmdesátých let podkopávané katolíky i komunisty a kde mocní v pozadí garantovali vládnutí servilních nevolených vlád, které se o důvěru nemusely obracet k lidu. Imigracionismus je nová ideologie italské levice. Nová výkladní skříň zesláblé kultury, která čerpá sílu z technokratické moci. Pokrytecká humanitaristická ideologie nových otrokářů.  


Žádné komentáře: