středa 22. února 2017

francesco schizma

Sesazení papeže na pořadu dne..

 Papež nebo satan, zepředu zezadu, co na tom záleží. Argentinec s krycím jménem Francesco se vlámal do svatyně Petri. Argentinec chová ve své černé duši nenávist proti všemu vpravdě evropskému. Kolem jeho hlavy visí několik závažných podezření – spolupracoval s krvavou argentinskou juntou, na papežský stolec ho prosadil intrikami Obama a satanská Hillari. 
    Argentinec na šestém mezinárodním fóru k imigraci, které v Římě organizuje spolu s centrem Konráda Adenauera opakoval své protievropské a proislámské náhledy: „Víc jich přijímat, otevřít jim cestu ke kariéře v Evropě a integrovat“. Zajímavé, že i k papeži servilní francouzské magazíny pro jistotu neuvádí komentáře čtenářů.
    Čtenář francouzského listu Fdesouche si klade otázku: „Korupce médií se dá pochopit, ale nedá se chápat korupce katolické církve. Jak bylo možné zkorumpovat celé papežské volby a nasadit tam někoho kdo bere v potaz celý hodnotový systém. Tento člověk nikdy nebyl katolíkem.“   
    Wikileaks odhalila čí loutkou ve skutečnosti tento člověk je. Obama, Hillary,  Soros a jeho open society asociálů jsou hlavními věřícími v papežově satanské katedrále.
   Medias-catholique, žurnál opravdových katolíků, píší, že nový americký césar by měl nechat prošetřit kdo vlastně svrhl papeže Ratzingera a instaloval ve Vatikánu ultralevičáka Bergoglia. Počátkem března organizuje pařížská Sorbonna kolokvium se silným profesorským obsazením, jak se dočteme v programu. Téma: „Jak sesadit papeže ve světle kanonického práva“. Sesazení uzurpátora a schizma v církvi je na pořadu dne. Kdysi Ratzinger řekl, ať se stane s církve třeba malá sekta, ale ať se drží Písma! Opravdoví katolíci odmítají Bergoglia, je papežem ultralevičáků a ateistů.
    Francesca de Villamundo v medias-catholique: „ Argentinec je výkonným agentem levicové subverze globalistů, agentem masové imigrace a zničení Západu. Mocné světové lobby udělají všechno pro to, aby Bergoglio nepadl..“. 


Žádné komentáře: