čtvrtek 23. února 2017

smirnow evropa parlament

Na Polsko s bičem
Tzv. evropský parlament - usurpoval si kde co, včetně jména. Shromáždění odpadu politických partají. Komedie trapná a trapnější. Lotyšsko-ruský ekonom Dmitrij Smirnow: „Vládnoucí v Evropské unii nemají kvality, aby mohli vládnout. Nemají vůdcovské schopnosti, jsou to lehce ovladatelné loutky. V Evropské unii lidé mají jenom iluzi, že si mohou někoho zvolit a budou mít vliv na politické procesy, není to možné“.

   Rozhodnutím demokraticky zvolené většiny v polském parlamentu prý utrpěla třetí moc (soudy), naznala Ska Kellerová, šéfka frakce zelených v EP. O koho jde, aby mohla vynášet tak závažné soudy. 35letá naivka a navíc notorická lhářka. Důkazem je její facebook na kterém samozřejmě sedí dnem i nocí. Jak se dá chápat z jejích náhledů, nejlépe by bylo transferovat celý Afghánistán a polovinu Afriky do centra Evropy. Navíc notoricky lže a deformuje kdejakou statistiku včetně policejních údajů. „Polské vládě musíme dát najevo, že v EU se musí držet demokratická fronta. Musí se použít článek 7, tzv. ohrožení principů EU“.  Pokud jí projde podlost, kterou navrhuje, Polsku se pozastaví hlasovací práva v mechanismu EU. Německý imperialismus bude mít zelenou.
   Kdysi o této zelené a přihlouplé svazačce a její spoluposlankyni v EU Trulle napsal Anton Marione z Řezna: „Připomíná mi Eloi z Wellsovy knihy Čas strojů – dětští Eloi žijí šťastně a bez starostí, neregistrují okolní svět a domnívají se, že žijí v ráji, vypadají sice jako normální lidé a zůstávají dlouho mladí. Pokud náhodou mezi ně přijdete, nepochopíte čím se živí a z čeho se šatí když očividně práci ignorují“.
    V televizních pořadech horuje tato zelená slepice pro ještě větší přísun imigrantů do Evropy, podle ní si to přeje většina Němců. V hovoru s reportérem německé televize Phoenix jí adekvátně odpověděl Richard Sulík: „Merkelová a další poslanci zapoměli kdo je zvolil a čí zájmy mají bránit. Německá politika způsobila masívní imigrační invazi a nyní nutí suverénní státy, aby si imigranty rozdělovaly“. Sulík citoval články německé ústavy - počínání německého vládnoucího klanu je v rozporu s německou ústavou.
   Podle Ska Kellerové je hlavním posláním poslanců bránit imigranty. Tato zelená nula a navíc velmi nebezpečná, hodlá udělovat lekce Polsku o němž neví vůbec nic, stejně jak o ostatním. Svědčí to na prvním místě o nepředstavitelné drzosti a neomalenosti lidí, kteří nic neznají, jsou hloupí a domnívají se, že mají právo rozhodovat o fatálních otázkách Evropy. Ne, nemají na to právo a budou se muset zodpovídat za své činy. 


Žádné komentáře: