pondělí 20. února 2017

mira merkel

Názor, náhled a důsledek

Lisa Bosia Mirra aneb švýcarská štětka. Nejvyšší čas být přesný v pojmech a pojmenováních. Štětky obvykle nejsou staré, tedy ne až tak principiální protiklad v pojmu. Ze znalosti počínání dotyčné plyne jednoznačný závěr, jde o štětku. Jinak taky o švýcarskou socialistickou poslankyni, která ilegálně pašovala do země imigranty.
   Proč? Nemylme se, ušlechtilý úmysl na straně přefutrovaných má málo kdo. Jde o sex. Mira bude zproštěna viny, z humanitárních důvodů. Sexuální chtíč chápe i soudce, má podobný problém.
   Čtenář Hexgradior švýcarského listu Observateur má případný dodatek. „Nenávidím souseda, škodí lidstvu, z humanitárních důvodů ho brzo otrávím. Soudce to určitě pochopí“.  
    Ve Spolkové republice něco podobného dnes a denně. Johanna Uekerman, předsedkyně Jusos, tj. mladí socani, dnes už s fašisoidním étosem. Mladá socialistická fašisoidní sekernice dělá často v televizích debatách křoví, působí dojmem hlídacího psa u špatné boudy, nejen štěká, ale i nebezpečně kouše, k radosti televizních moderátorských vipek, proti jediné opozici mocenskému klanu Alternativě pro Německo. Uekermannová by byla šťastná kdyby všichni příchozí muslimové zůstali v Německu. Rozšířit právo na imigraci, a na všechny EU země. Globální právo. Pojem bezpečná země je podle Uekermannové nesmysl. A její geniální myšlenka: Imigranti nic nemají zadarmo, dostanou přece jen sociální dávky (a ty jsou zadarmo v jejím mozku).
    Přišel čas odpovědi na názorovou degeneraci a antidemokratickou perverzi evropských levičáků. Ano všem imigrantům, ale ať platí ti, kteří se ztotožňují s touto politikou. Členové Juso, Uekermannová, Bosia Mirra, socialisté v Německu a ve Francii, Angela Merkelová i její CDU, Francois Holland, Juncker, lady Gaga atd. - mají přece právo ne své imigranty.
    Nutným krokem v této fázi politického procesu je seznam organizací a lidí, kteří chtějí imigranty. Počet imigrantů se jednoduše vydělí počtem proimigračních individuí a každému z těchto lidí se dodá příslušný počet imigrantů. Část Evropanů, kteří zastávají proimigrační postoj nemůže brát jako rukojmí druhou část Evropanů, pravděpodobně podstatně větší, se všemi materiálními důsledky.
    Pokud demonstrovali předevčírem barcelonští levičáci pro otevření hranic, je nutný seznam těchto lidí a do jejich domicilia se mohou velmi rychle dodávat afričtí imigranti protestující před ploty Ceuty. Jednoduché 150000 barcelonských levičáků chtějí imigranty – ať je mají – půl druhého milionů lidí v Barceloně o ně nestojí a nemohou být rukojmím perverzní levice. Podobně v jiných zemích. Seznam proimigračních individuí je hlavním zadáním současné evropské politiky.       

Žádné komentáře: