sobota 7. ledna 2017

bka nafris

BKA: 214600 trestných činů

Podle v Německu jednoho z nejčtenějších informačních serveru pi-news.net, který se odvolává na studii BKA (Bundeskriminalamt) bylo v období leden-září 2016 imigranty spácháno 214600 trestných činů. Kolem 800 denně.
   Obzvlášť kriminální počínání vykazuje skupina tzv. Nafris (severní Afrika). Falšování, krádeže, sexuální delikty, trestné činy ohrožující zdraví. Podobně nebezpečnou skupinou podle pi-news.net jsou imigranti z Gambie, Nigérie, Somálska. Ve stejném období bylo registrováno 366 trestných činů proti životu.
  Statistika zveřejněná na stránkách německého ministerstva vnitra byla uvozena větou: „Převážná většina imigrantů nespáchala žádný trestný čin“.
    Podle ET informací např. v Hamburku polovinu sexuálních trestných činů spáchali imigranti.
Reakce čtenářů:
    Leser. V kriminálních statistikách je nutné zohlednit, že pod skupinou Němci se skrývají Turci, Libanonci a jiní podle pasu Němci – pak procento trestných činů spáchaných cizinci drasticky naroste. Alice Schwarzerová (policistka, spisovatelka) napsala, že v Kolíně 70% všech znásilnění páchají Turci. Skutečnost, že ve statistikách se vůbec neobjeví původ údajných Němců, svědčí o tom jak hrozný bude podíl imigrace na trestných činech. Reakce může být jen jedna: pryč ze země.
   Sekretářka. Stát neselhal, selhal opět německý lid. Odpovědí musí být generální stávka. Generální stávka všech podniků a veřejných institucí. Blokovat všechny  silnice ve všech německých městech a obcích. Reichstag musí lid blokovat 24 hodin denně. Pak příslušnice Stasi (tajná komunistická policie) Merkelová a spol. budou mít jen dvě možnosti: střílet do lidu a nebo odstoupit.
    Anne Haffmanová. Bohužel německý lumík nepůjde do generální stávky, na to je moc zbabělý. Je strašné, že většině Němců je úplně jedno, když ve velkém znásilňují ženy a dělají z nich otrokyně. Německý lumík má krédo: „Doufám, že mě to nepotká“.
   

Žádné komentáře: