čtvrtek 15. prosince 2016

eritrea gambie italie

Zalidnit Evropu

Strategie auto-invaze. Píše Magdi Cristiano Allam v il Giornale. V totálním zoufalství se těžko hledají argumenty. Strach svírá hrdlo a nevydáte ani hlásku. Článek evokuje něco podobného. Dobře jim tak talošům, ať si konečně zvolí někoho rozumnějšího a nejlíp politický blok Salvini-Meloni, ať si konečně najdou vůdce, kteří je vyvedou z krize, z eura a z Evropské unie, jinak se jim brzo bude říkat afritalové.
   A Magdi Cristiano? V zoufalství ho napadl argument, že pokud se Afrika přesune do Evropy, nebude to dobré ani Afriku. Vůbec by nikoho z nás nepřekvapilo, kdyby se nějaký nezávislý soudce objektivně podíval na počínání globálních finančních korporací, politruků Evropské unie, biskupů a organizovaného zločinu. Do vyšetřování by musel zahrnout údajně neziskové asociace a reprezentanty muslimských zemí, scafisty (zločince a mafiány) a islámské teroristy.
   Obvinění: Financují a organizují epochální exodus milionů Afričanů a Arabů. Nejedná se o žádný spontánní jev, žádná reakce na přírodní katastrofu ani válku. Zcela jasně se jedná o kriminální strategii demografického vykořisťování Třetího světa a na druhé straně o eliminaci evropského živlu.
   Důkazy každodenní. 4. prosince jsme se dozvěděli, že 15 lodí patřících nevládním organizacím (Moas, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Medici Senza Frontiere, Proactiva Open Arms, Sea-Watch, Sea-Eye, Life Boat) přivezly do Itálie 39000 ilegálů, během necelých dvou měsíců. Ozřejmilo se, že scafisti (zločinci, mafiáni) se domlouvají s pobřežní službou ještě předtím, než dají pokyn, aby lodi z Libye vypluly a domluví se s nimi i o místě přistání.
    4. prosince oznámila tisková agentura Ansa, že gambijský ministr informací Sheriff Bojang prohlásil, že Gambie přestává uznávat autoritu Mezinárodního soudního tribunálu, protože tento soud  neotevřel stíhání předáků Evropských zemí, kteří mají být vinni smrtí utopených Afričanů ve Středozemním moři. Tisíce mrtvých  na plážích Středozemního moře. Konečně gambijský ministr má pravdu, měli by jít do basy a urychleně, otevřelo by to cestu demokracii.  
   11. června 2014 vydala biskupská konference Eritrei pastýřský list. Konec evropského vykořisťování. Tisíce našich mladých lidí opouští ve velkém naši vlast. Prchají mozky a náš lidský potenciál. Terorizuje nás představa naší vylidněné země.
   Čelíme nezodpovědné autoinvazní strategii finančních korporací a Evropské unie, píše Magno Cristiano. Je to zničující nejen pro evropské národy, ale i pro země Třetího světa. Jedná se o epochální zločin páchaný malou skupinou lidí, ale způsobí to újmu celé humanitě.  
Komentář čtenáře „alejob“ v il Giornale:
   Pokud by darebáci, kteří vládnou Evropou pozorně naslouchali žurnalistům, jejichž hobby je interviewovat imigranty, museli by přiznat, že celá imigrace je manévr organizované invaze do Evropy. Záměrem je likvidace našeho životního standardu, zbídačit nás, aby ti degenerovaní (DEGENERATI) námi mohli vládnout jak se jim zamane. Čím bídnější lid, tím povolnější diktátu vládnoucí kasty.
  


Žádné komentáře: