úterý 18. října 2016

merkel obama stream

Merkelobama alias politická pedofilie

Nohsled Merkelové a zahraničněpolitický mluvčí CDU Norbert Röttgen prohlásil, že dostavba plynovodu z Ruska do Evropy Nord Stream 2 musí být okamžitě zastavena. Plynovod je trnem v oku americké obamokracii, která se snaží eliminovat Rusko z energetických dodávek Evropě.
  Röttgen vyzval německou vládu, aby projekt okamžitě zastavila. Polsko, baltické země a Ukrajina se prý projektem cítí ohroženy. Ohrožen je pouze egoismus a ideologická zaslepenost těchto zemí, bezpečnosti se to netýká. Röttgen je příkladem ideologické slepoty a protiruské nenávisti, projekt levné energie z Ruska, podle jeho vyjádření pro agenturu AFP, protiřečí společným evropským principům energetické politiky. Jaké principy měl na mysli, to neřekl, němečtí politici si v posledních letech pletou pojem princip s amorálností, takže se nedá dedukovat, o čem blábolil.
  Rusko vždy dodržovalo dohodnuté dohody v oblasti energetických dodávek. Možná   zastavení projektu je sankcí proti Rusku za intervenci v Sýrii. Američané i Británie žádají další sankce a Merkelová to podporuje.  Plynovodem Nord Stream 2 má proudit plyn z Ruska do Evropy od r. 2019, má obejít Polsko a baltické země, takže dotyčné země si nemohou ukrojit část dodávek a tak navýšit cenu plynu, je to opravdu velká tragedie pro ostatní Evropany.
  Obamisté v USA se dlouhodobě snaží zabránit ruským dodávkám do Evropy a nahradit Rusko svým spojencem Katarem, který financuje ve velkém dovoz imigrantů a islamizaci Evropy, nehledě na podezření o financování IS.   Röttgen byl dlouhé roky ministrem životního prostředí Merkelové vlády a kandidátem na post ministerského předsedy spolkové země Porýní-Vestfálsko, u voličů propadl na celé čáře.


Žádné komentáře: