úterý 18. října 2016

cdu volby

Jak se jí zbavit?

Šušká se to, velikáni s podprůměrnější inteligencí v CDU a na naneštěstí tuto partaj vedou, to naznačují. Velká trpaslice se v prosinci rozhodne a potáhne káru dál.
   Oznámí svojí kandidaturu na kancléře, příští čtyři roky bude otravovat svět, ničit Evropu a Německo svojí proradnou politikou i nadále. CDU proměnila v zelenělevicovou partaj s hnědým nánosem. Diktuje své obludné představy a Německo, které se nenaučilo být demokratickým státem, dnes už i zastrašeno, ji poslouchá.
  Sárská ministerská předsedkyně Annegret Kramp-Karrenbauer  v pondělí v televizi: „Je přesně tou předsedkyní (CDU), kterou potřebujeme“. Nohsled Tauber, generální tajemník CDU: „Je mnoho možností, ale (ona) jedna je ta pravá“. Bavorský předseda vlády Seehofer ji naoko kritizoval, ale nyní bavorský účetní prohlašuje, že je prý velmi úspěšná, umazala totiž Bavorsku několik miliard dluhů. Seehofer požadoval horní hranici počtu imigrantů, nyní říká, že by měla existovat nějaká orientační hranice. Generální tajemník Tauber říká, že  Bavorákům se to může klidně nazývat horní hranice, ostatním Němcům, kteří jsou již víc zmanipulovaní se dá říkat pravda, žádná hranice počtu imigrantů neexistuje. Minuly týden při setkáních se starými členy CDU byla Merkelová aplaudována, a podobně v sobotu v Paderbornu na mítinku mládežnické CDU. Dobrá režie poskoků se vyplatila.
  Velká většina Němců si už Merkelovou
za kancléřku nepřeje, dlouhodobě to naznačují průzkumy veřejného mínění, pravděpodobně si ji nepřeje ani většina členů CDU. Jí ovládaná grémia ji však zvolí, po dohodě s bosy nějakého koaličního partnera zbastlí většinu v Bundestagu a bude diktovat dál. Čím dál tím víc se to podobá venezuelskému typu demokracie.  

Žádné komentáře: