středa 12. října 2016

kolaps unie

Bez hranic, bez národů a migrační chaos

Kniha Friederike Beck vydaná v Kopp nakladatelství: Tajná migrační agenda. Různé nevládní NGO, neziskovky, nadace atd. nemají až tak humánní cíle jak by rády sugerovaly světu. Jejich cíle jsou často materialistické až do nejvulgárnější podoby.
  Světová síť NGO si usurpovala monopol na humanitu a pomoc trpícím.  Organizace spojených národů se podílí zcela perfidním způsobem na migrační komedii – vyvolat chaos v zemích, kam migranti míří.

Kolaps Evropské unie

  Migrační chaos, hordy pomocníků, lžipropaganda a evropský superstát. To jsou symptomy kolabující Evropské unie. Komedie s mrtvými ve Středomoří v televizích, ale o příčinách migračních katastrof se nesmí mluvit. Zničení životního prostoru v severní Africe a na Blízkém východě nezpůsobily přírodní katastrofy, ale imperialismus USA a jejich evropskounijních spojenců. Po nich nastoupili mezinárodní pašeráci lidí a německé kultura vítání imigrantů, propagovaná Merkelovou. Migrační agenda Evropské unie spočívá v lepší organizaci transferu lidí do Evropy a v perverzních slovních bublinách jejich funkcionářů, lživých prohlášeních a nulové akci.

OSN a migrační agenda

   Každý rok podle jejich statistik jde o dva miliony migrantů. Generální tajemník Ban Ki-moon a další migrační lobbisté dokáží špitat pouze o nepříjemných a odmítavých zemích, kam migranti míří. Světová transformace a nový pořádek se musí přece podařit. Mezinárodní síť, v jejímž čele stojí Peter Sutherland, hlavní cíl vidí v multikulturalistické Evropě, ať to stojí cokoliv. Evropské země, kam se lidské masy valí, nemají z nových příchozích vůbec žádný užitek: ani ekologický, ekonomický nebo sociální, národy těchto zemí jsou odsouzeny k sebelikvidaci.

Nadace chaosu

  V centru lobbistů figuruje jedno jméno: George Soros. Jeho vyšmelené miliardy míří do mezinárodních NGO a nadací až k definitivnímu řešení: unifikace Evropy na všech úrovních včetně myšlení.  Kniha Beckové detailně odkrývá strukturu lživé promigrační fasády ve světě, loutkové divadlo v kostýmech OSN, EU, NGO i ty, kteří tahají za dráty těchto loutek.     
  

Žádné komentáře: