čtvrtek 1. září 2016

italie nemecko

Společná agenda - slepý podpírá chromého

   Banální evropskounijní frazeologie, banalizace mozkových procesů. V německém tisku do nekonečna omílají: zesílit tlak na vychodoevropské země. Je pravdou, že tlak pohodlí a konzumu je větší a krutější než tlak sovětských tankových brigád. Levno v kaufhausech a hrdinové minulých barikách jsou směšní.
Itálie prý bere čím dál víc lidí.
  Spolková kancléřka si pochvaluje spolupráci s Renzim a nabízí mu další pomoc (ve směru většího tlaku na východní Evropu). Rychlému smskovači Renzimu hoří půda pod nohama, tak pryč s Afričany, do východní Evropy. Merkelová a Renzi ve středu v Maranellu: „Evropa si musí uprchlíky rozdělit. Evropa (Unie) musí být v tomto neústupná (ve směru visegrádské čtyřky)".  Německo a Itálie mají podle Merkelové společnou agendu. Bláboly těchto dvou jsou nulově zajímavé, významnější jsou názory německých čtenářů serveru epochtimes.

paul:
   Pokud se Merkelová domnívá, že východoevropské země se zaplní islámem, mýlí se. Poláci, Maďaři, Češi nikdy neakceptují zahalené hlavy, separaci pohlaví, sňatky dětí. Nikdy nebudou v ubytovnách zřizovat modlitební kouty, halal stravu atd. Nepodceňuj (k Merkelové) Poláky..
 kx54:
Renzi a Merkelová, našli se ti správní. Slepý podpírá chromého. Chybí ještě Juncker s Hollandem..
Ingo Muller:
Kdy už konečně Itálie přestane s bezplatným taxi přes Středozemní moře, pak už nikdo nepřijde..
Anna Fruhauf:
Podle kterého zákony Italové vůbec ty lidi berou. Dlouhé roky se Italové zdráhají něco pro ochranu své hranice udělat. Že to konvenuje Merkelové a jejím záměrům je jasné. Ale ať přestanou (Merkel, Renzi) tahat do svých záměrů východní Evropu.

ATD.

Žádné komentáře: