čtvrtek 1. září 2016

berlin rome

Berlín – radost až do rána, v Římě prý kolabují

Berlínské (ušlechtilenahnědlé) noviny bz-berlin.de  se radují, jásají a redakční pucflleci dostali příplatek za dobré zprávy. Velitelské centrum někde u Sicílie koordinovalo 40 úspěšných nasazení a dopravilo úspěšně do Evropy tisíce nových Evropanů z Afriky.
Italská marina, mariny Evropskounijních zemí v programu Sofia a unijní agentura Frontex též nasazeny v boji proti vlnám, zachraňovaly a převážely lidi do Itálie ve velkém stylu. Je prý dobré počasí a tak na evropskou naději a dobré bydlo čekají statisíce v Libyi. Berlínské noviny nepíší, zdali hodlá Berlín postavit penziony pro statisíce  Afričanů v berlínském Tiergarten a Spreebogenpark, aby Merkelová a její klan měli humánnější výhled z jejich luxusních pracoven, nebo se hodlají o velkou radost podělit i s východní Evropou.     
Collasso totale - totální kolaps, za 4 dny 13 tisíc..
   V il Giornale nemají příplatky za dobré zprávy jako politicky pokrokovější němečtí škrabáci v berlínských novinách. Řím má přece jenom víc kultury než německá omezenost a politická hloupost nahnědlých mozků v berlínských novinách.
   Jsme vyčerpaní, jsme u zdi. Za poslední čtyři dny se nalodilo ze záchranné lodi 13 tisíc Afričanů. Propadli jsme se do chaosu. Výjimečný stav napořád. Bez řešení. Davy lidí se naloďují u libyjských nebo egyptských břehů a převážejí je na náš jih. Sociální struktury se rozpadají. Během posledních  24 hodin nezbytná lékařská asistence pro 2800 lidí u Palerma. V Palermu 1100 lidí, v Messíně 1000, v Augustě 1500, v Brindisi 700, v Tarantu 1100, v Cagliari 620 atd. V Caltagirone se hosté vzbouřili a atakovali operátory ubytovny, požadovali okamžitě kapesné. Až karabinieri  uklidnili situaci. V base ubytovali pár Guinejců a Malijců. Policie zatkla též dvě tuniské sestry  s povolením pobytu v Itálii za ilegální organizování přepravy Afričanů do Itálie.
    Rok po brutální vraždě manželů Solano konečně postavili před soud Mahamadou Kamara z Pobřeží slonoviny. Dcery zavražděných vyzývají spravedlnost, aby (spravedlivě) zasáhla.

Žádné komentáře: