pondělí 1. srpna 2016

bergoglio teror


Svatý otec v letadle z Krakova

Ne, ne doufejme, že to bylo tentokrát špatné větrání v letadle a ne pekelný smrad a satan přítomen tam nebyl. Ale některé noviny píší, že nejlepší pro křesťanství je když si  tento velekněz dá šlofíka. V letadle neusnul a odkryl své nitro.
Žádný vztah mezi islámem a terorismem. Muslimové hledají mír. Když si papež listuje italskými novinami jsou prý každý den plné násilí a páchají to pokřtění. Když se mluví o islámském násilí musí se mluvit též o katolickém. Někteří křesťané stejně jako někteří muslimové nepáchají násilí. Zdá se, že papež byl dobrý v šesté třídě když se probírala trojčlenka. Prý o tom mluvil s velkým imámem mešity al Aznar a ten mu to řekl.
   Též jsme se dozvěděli, že v některých afrických zemích před soškou panny Marie se modlí víc muslimů než křesťanů. Ubohá mládež (imigrantská) v Evropě, která nemá práci, pak musí jít do drog, chlastu nebo se vrhnout na fundamentalismus, řeklo vatikánské vtělení moudrosti.  Terorismus je prý všude, když není jiná možnost, sahá se po teroru, bází terorismu je bůh „peníze.“  Škoda, že to tak nevysvětlil mládeži v Krakově, zajímavá by byla jejich reakce.
    V Osvětimi mlčel, mlčky se tam pro forma dopotácel. Zapomněl na to, že církev kdysi položila základní kámen k pronásledování židů v Evropě a z tohoto důvodu měl promluvit, stejně jako jeho předchůdci, píší pi-news.net. Tam mlčel, ale jinak je plácání pantem jeho denní potřebou. V čase kdy i muslimové mají problém se súrami v koránu, které vyzývají k zabíjení a kdy si nejsme jisti, že nás na katolické bohoslužbě něco zlého nepotká, jsou papežova slova nesnesitelná.

Žádné komentáře: